Με πατερίτσες στον εισαγγελέα ο Φουρθιώτης - Μίλησε για κανιβαλισμό σε βάρος του

Με πατερίτσες στον εισαγγελέα ο Φουρθιώτης - Μίλησε για κανιβαλισμό σε βάρος του

Συνελήφθη το μεσημέρι στην περιοχή του Περιστερίου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

5463291
Συνελήφθη το μεσημερί ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι ο παρουσιαστής συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου και λόγω κινητικού προβλήματος χρησιμοποιούσε περιπατητήρα (πι).

Αργά το απόγευμα ο Μένιος Φουρθιώτης προσήλθε στον εισαγγελέα υποβασταζόμενος και με πατερίτσες.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cggxrm0rjwdt-se)

Σε δήλωσή του ο παρουσιαστής αναφερόμενος στη σύλληψή του έξανε λόγο για κανιβαλισμό.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αλλά η Δικαιοσύνη βλέπει και στο σκοτάδι, ανέφερε ο Ευριπίδης και είχε δίκιο. Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Και σήμερα την έζησα για άλλη μια φορά όπως το ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Έζησα ξανά, τον κανιβαλισμό εις βάρος μου.
Ο Θεός,όμως, ήταν με το μέρος μου κι ας υπάρχει μια συντονισμένη -ενορχηστρωμένη προσπάθεια εξόντωσής μου. Για το λόγο που όλοι πλέον γνωρίζετε, σήμερα μετέβην στην ΓΑΔΑ και αμέσως μετά στον Εισαγγελέα όπου φυσικά και αφέθηκα ελεύθερος. Όπως είναι προφανές, κρίθηκε ως αστεία η αιτία. Τώρα, τον λόγο τον έχω εγώ, και θα λογοδοτήσουν στον Εισαγγελέα αυτοί, που έχουν ως χόμπι τους να εξαπατούν Αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Μάλλον εσείς φοβάστε περισσότερο να καταδικάσετε απ’ ό,τι φοβάμαι εγώ να καταδικαστώ. Κι αυτό, γιατί δεν έχετε τίποτα να προσάψετε. Η αλήθεια είναι πιο ισχυρή από το δικό σας ψέμα.»

5463288
5463291
5463295

Ο πρώην συνεργάτης του προσήλθε στο Τμήμα Εκβιαστών και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη σήμερα (16/12) νωρίς το απόγευμα.

Η ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων».

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί με εγγύηση 30.000 ευρώ, υποχρέωση εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Παρουσιάστηκε το Εθνικό Μητρώο Διαδικασιών με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Τελετή των Ρόδων του Bachelor

Πού θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test αύριο Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης