Αλεξανδρούπολη: Εξαφανίστηκε ο σύζυγος της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Αλεξανδρούπολη: Εξαφανίστηκε ο σύζυγος της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Η άτυχη γυναίκα μητέρα τριών παιδιών πήγε στο νοσοκομείο με ρήξη σπλήνας και ήπατος - Δήλωσε πως έπεσε από σκάλα - Αναστάτωση από δεκάδες συγγενείς της - Δείτε βίντεο

kakopoiisi-gynaika-arthro
Συγκλονισμένη είναι η Αλεξανδρούπολη από την υπόθεση θανάτου μίας 29χρονης γυναίκας η οποία έφυγε από τη ζωή έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, συγγενικά της πρόσωπα μιλούν για βιαιότητα που υπήρχε από μέρους του συζύγου της. Συγγενείς της υποστήριξαν, ότι όταν συνέβη το περιστατικό στις 5 Δεκεμβρίου, η 29χρονη έμεινε για 2 με 3 ώρες στο σπίτι και οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συνεφέρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι μεταφέρθηκε τελικά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Οι γιατροί, όταν μεταφέρθηκε η 29χρονη στο νοσοκομείο, αντιλήφθηκαν πως κάτι άλλο συνέβη καθώς τα τραύματά της δεν φαινόταν πως αντιστοιχούσαν με πτώση από σκάλα. Γι’ αυτόν τον λόγο και ενημέρωσαν για το περιστατικό και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ήπατος και σπλήνας.

Αλεξανδρούπολη

Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα. Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ήπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Σημειώνεται δε πως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 29χρονης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο άνδρας της έχει εξαφανιστεί από χθες το βράδυ.

Χθες το βράδυ έξω από το σπίτι της κοπέλας είχαν συγκεντρωθεί περίπου 60-70 άτομα, συγγενείς. Υπήρχε εκνευρισμός, αλλά υπήρχαν και ψύχραιμες φωνές, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, οι οποίες έλεγαν να περιμένουν να δουν τι έγινε.

Ο θάνατος της 29χρονης, εάν διαπιστωθεί πως ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της αποτελεί την 16η δολοφονία γυναίκας στην χώρα το 2021.

Ειδήσεις σήμερα:

«Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης η Όμικρον» λέει Βρετανός λοιμωξιολόγος

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα εμβολιασμού για παιδιά 5-11 ετών – «Καμπανάκι» κατά του εφησυχασμού τα Χριστούγεννα

Καιρός: Δύσκολο τριήμερο με ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης