Σε καραντίνα Ελληνοαφρικανή δημοσιογράφος του CNN που ταξίδεψε από την Αφρική στην Αθήνα

Σε καραντίνα Ελληνοαφρικανή δημοσιογράφος του CNN που ταξίδεψε από την Αφρική στην Αθήνα

Η ελληνική κυβέρνηση βοήθησε πολύ, λέει η ίδια - Θα παραμείνει για δέκα ημέρες σε ξενοδοχείο των Αθηνών - Τι έγραψε στο Twitter

eleni_giokos
H Ελληνοαφρικανή δημοσιογράφος Ελένη Τζιόκος βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της σε καραντίνα σε ξενοδοχείο των Αθηνών καθώς ήρθε στην Ελλάδα από χώρα της Αφρικής.

Η ίδια θα παραμείνει σε δεκαήμερη καραντίνα μαζί το σύζυγό της και την κόρη της και όλοι τους υποβήθηκαν σε τεστ που βγήκε αρνητικό, αλλά θα υποβληθούν στη συνέχεια και σε επαναληπτικά  τεστ προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν έχουν κολλήσει την μετάλλαξη Όμικρον.

Η ίδια μάλιστα έκανε κάποιες σχετικές αναρτήσεις στο Twitter. Όπως είπε «η ελληνική κυβέρνηση βοήθησε πολύ, το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν πολύ ευγενικό. Το φαγητό τέλειο. Προσπάθησαν να κάνουν αυτή την εμπειρία όσο ευχάριστη μπορεί να είναι η καραντίνα.
Τώρα πρέπει να επιβιώσουμε με ένα 4χρονο για 10 ημέρες».



Κλείσιμο
Στη συνέχεια έκανε κάποιες αναρτήσεις για την καραντίνα με την 4χρονη κόρη της ενώ όπως έγραψε μίλησε νωρίτερα σήμερα στο Cnn όπου και εργάζεται για τα μέτρα που λαμβάνονται στη χώρα και τι συμβαίνει όταν κάποιος ταξιδεύει από χώρες της Αφρικής όπου αυτή τη στιγμή κυριαρχεί η μετάλλαξη Όμικρον.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης