Μυτιλήνη: Παραβίαζαν σε... δόσεις το ίδιο σπίτι

Μυτιλήνη: Παραβίαζαν σε... δόσεις το ίδιο σπίτι

Ανάμεσα στους δράστες και δύο ανήλικοι

DIARRIKSI
Δύο ανήλικοι Έλληνες συμμετείχαν ξεχωριστά ο ένας από τον άλλο σε δύο εισβολές που είχαν κάνει δύο ενήλικοι διαρρήκτες στο ίδιο σπίτι στη Μυτιλήνη, από το οποίο είχαν «σηκώσει» μέσα στην τελευταία εβδομάδα πλήθος ηλεκτρονικές συσκευές, κατά τη διάρκεια της απουσίας του ιδιοκτήτη.

Ο ένας από τους πιτσιρικάδες συνελήφθη άμεσα μαζί με τους ενήλικους «καθοδηγητές» του, μετά την τελευταία διάρρηξη που έγινε την Παρασκευή και είχε λεία ό,τι είχε απομείνει από την προηγούμενη, δηλαδή ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας περίπου 100 ευρώ. Όμως, κατά την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι οι δύο ενήλικοι μαζί με έναν άλλο ανήλικο είχαν τρυπώσει στο σπίτι και λίγες ημέρες πριν παραβιάζοντας ένα παράθυρο και προκαλώντας φθορές.

Τότε, είχαν κλέψει από μέσα ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα αξίας 2.000 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο. Ο δεύτερος ανήλικος ταυτοποιήθηκε αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κατά περίπτωση. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνονται και οι γονείς των δυο ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα:

H επόμενη πανδημία μπορεί να είναι πολύ πιο φονική, προειδοποιεί η δημιουργός του AstraZeneca

Αισιόδοξος ο Φάουτσι για τη μετάλλαξη Όμικρον - «Ενθαρρυντικές» οι πρώτες ενδείξεις

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος απολογείται ο «ψευτογιατρός» - Κινδυνεύει με νέα προφυλάκιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης