Κρήτη: Ο γιος 47χρονης που είχε δολοφονηθεί το καλοκαίρι, έδειρε και πυροβόλησε τον γιο του 49χρονου που είχε σκοτώσει τη μητέρα του

Κρήτη: Ο γιος 47χρονης που είχε δολοφονηθεί το καλοκαίρι, έδειρε και πυροβόλησε τον γιο του 49χρονου που είχε σκοτώσει τη μητέρα του

Το θερμό επεισόδιο σημειώθηκε εξαιτίας της άγριας δολοφονίας μίας 47χρονης από έναν 49χρονο συγχωριανό της τον περασμένο Αύγουστο

peripoliko_mera_artew
Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές στο Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, καθώς σημειώθηκε θερμό επεισόδιο το απόγευμα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου εξαιτίας της άγριας δολοφονίας μίας 47χρονης από έναν 49χρονο συγχωριανό της τον περασμένο Αύγουστο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο γιος της 47χρονης φέρεται να λογομάχησε έντονα με τον γιο του φερόμενου ως δράστη, στην περιοχή του Ρουμελί.

Το αποτέλεσμα ήταν να ανάψουν τα αίματα και οι δύο νεαροί να πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο γιος της 47χρονης να τον χτυπήσει.

Στη συνέχεια και ενώ όλοι πίστευαν ότι το επεισόδιο είχε σταματήσει εκεί, ο γιος της 47χρονης μετέβη στο Πάνορμο και μάλιστα έξω από το σπίτι του γιου του φερόμενου ως δράστη και κρατώντας όπλο, άνοιξε πυρ χρησιμοποιώντας άσφαιρα φυσίγγια.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις από το Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, όπου μετά από έρευνα στο σπίτι του γιου του θύματος, βρέθηκε το πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Η ΕΛΑΣ βρίσκεται επί ποδός για την αποφυγή τυχόν νέου επεισοδίου, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας της 47χρονης γυναίκας, είχε καταλήξει νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά, καθώς μετά το στυγερό έγκλημα είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Θρήνος στη Λαμία για τη 14χρονη που «έφυγε» από επιπλοκές του κορωνοϊού

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε συνωμοσιολόγους η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης