Διέρρηξε εταιρεία στην Καλαμάτα και έκλεψε ηχοσυστήματα

Διέρρηξε εταιρεία στην Καλαμάτα και έκλεψε ηχοσυστήματα

Ο 37χρονος Έλληνας τους παρέδωσε κάποια από τα ηχοσυστήματα που είχε κλέψει, όμως δεν αποκάλυψε αν και σε ποιον πούλησε τα υπόλοιπα

klopi-kal
Στα ίχνη του «ποντικού» που είχε διαρρήξει τις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας συστημάτων ήχου στην Καλαμάτα, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, οδήγησε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας που κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να βρουν ένα μέρος των κλοπιμαίων.

Ο 37χρονος Έλληνας τους παρέδωσε κάποια από τα ηχοσυστήματα που είχε κλέψει, όμως δεν αποκάλυψε αν και σε ποιον πούλησε τα υπόλοιπα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Διέρρηξε ναό και έκλεψε καμπάνα και... ανθοδοχεία!

Εύκολος στόχος ήταν για έναν 26χρονο Έλληνα «κυνηγό» μετάλλων η εκκλησία που βρίσκεται μέσα σε ένα πρώην στρατόπεδο, σε χωριό του δήμου Σιντικής Σερρών. Ο νεαρός δράστης παραβίασε το ναό και άρπαξε μία καμπάνα και δύο μπρούτζινα... ανθοδοχεία! Η κλοπή έγινε στο διάστημα μεταξύ 28 και 30 Νοεμβρίου, αλλά εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σιδηροκάστρου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Συνελήφθησαν χθες αργά το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τρεις «κυνηγοί» χαλκού, οι δυο από τους οποίους εισέβαλαν σε ένα εργοτάξιο στην Μπάφρα Ιωαννίνων με σκοπό να ξηλώσουν καλώδια, ενώ ο τρίτος τους περίμενε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Κατασχέθηκε το όχημα, ενώ οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Ασφάλεια για απόπειρα κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Σωτηρία ο Γιώργος Τράγκας

Θρήνος στη Λαμία για τη 14χρονη που «έφυγε» από επιπλοκές του κορωνοϊού

Πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε συνωμοσιολόγους η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης