Σημαντική διάκριση για την εταιρία Λακιώτης στα βραβεία Superbrands 2021-2022

Σημαντική διάκριση για την εταιρία Λακιώτης στα βραβεία Superbrands 2021-2022

Μία ακόμη σημαντική διάκριση κέρδισε η εταιρία Λακιώτης, η οποία αναδείχθηκε ως κορυφαίο Superbrand, στην κατηγορία «Εξοπλισμός σπιτιού (House Equipment)», στην απονομή βραβείων Corporate Superbrands Greece 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

lakiwtis
Ο διεθνής θεσμός των Superbrands εξελίσσεται σε 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και διεξάγεται στην Ελλάδα από το 2005. Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς κριτικής επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε 38 διαφορετικές κατηγορίες.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία Λακιώτης, αναγνωρίστηκε για την αξιοπιστία και τη μακροχρόνια συνέπειά της, την πρωτοπορία της στην εφοδιαστική αλυσίδα, την οικονομική ευρωστία της, την πολυεπίπεδη εισαγωγική-εξαγωγική δραστηριότητά της και τις καινοτόμες στρατηγικές της.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί ακόμη μία επιβράβευση της εξαιρετικής αναπτυξιακής πορείας που διαγράφει η εταιρία εδώ και 43 χρόνια στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των πλακιδίων και ειδών υγιεινής.
lakiwtis3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης