«Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, θα αποδειχθεί η αθωότητά μου» δήλωσε η Αφροδίτη Μπάρμπα μετά την αποφυλάκισή της

«Θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, θα αποδειχθεί η αθωότητά μου» δήλωσε η Αφροδίτη Μπάρμπα μετά την αποφυλάκισή της

«Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Σκεφτόμουν πως ήμουν μακριά από την κόρη μου όλο αυτόν τον καιρό» υποστήριξε το μοντέλο τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης

barba
Ελεύθερη αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αφροδίτη Μπάρμπα από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, τρεις μήνες μετά τη σύλληψή της για κατοχή κοκαΐνης.

Το γνωστό μοντέλο δήλωσε στην εκπομπή του Alpha, T-live, ευτυχής που αποφυλακίζεται και το μόνο πράγμα που θέλει να κάνει, όπως λέει, είναι να δει το παιδί της και να περάσουν χρόνο μαζί.

Η Αφροδίτη Μπάρμπα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το μόνο που θέλω να πω αυτήν τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, που είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου, τον κ. Κούγια, την κα ανακρίτρια, τον κο εισαγγελέα, όλα τα στοιχεία αυτά που έδειξαν… Και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου».


«Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Σκεφτόμουν πως ήμουν μακριά από την κόρη μου όλο αυτόν τον καιρό. Αυτό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Αφροδίτη Μπάρμπα.

Η ανακοίνωσή του Αλέξη Κούγια:

Την απόφαση της διακοπής της προσωρινής της κράτησης, έκανε γνωστή ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας. Η ανακοίνωσή του, έχει ως εξής:

Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.


Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κούγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της.

Ειδήσεις σήμερα:

Μετάλλαξη Όμικρον: Ραγδαία η μετάδοσή της γιατί μολύνει ταχύτατα και όσους έχουν ήδη νοσήσει

Podcast του Μητσοτάκη με την μητέρα του αυτιστικού Γιάννη για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Αράχνη με μηδέν μητρικό ένστικτο»: Η μητριά που βασάνισε και σκότωσε τον μικρό Άρθουρ μέσα από τα μάτια του πρώην της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης