Στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Κεραμεικό το χριστουγεννιάτικο bazaar των Φίλων του Παιδιού

Στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Κεραμεικό το χριστουγεννιάτικο bazaar των Φίλων του Παιδιού

Το bazaar θα γίνει αύριο και μεθαύριο και τα έσοδα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό έργο του Σωματείου, καθώς και στη λειτουργία του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου του, στο Μεταξουργείο

________25
Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού», θέλοντας να ενισχύσει το    έργο του, πραγματοποιεί το καθιερωμένο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar του, αύριο Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου και την Κυριακή  5 του μήνα,  στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. στον Κεραμεικό, Πειραιώς & Ερμού.  Το bazaar θα λειτουργεί και τις δύο μέρες από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


Για μια ακόμη φορά, με την πολύτιμη συμμετοχή πολυάριθμων πρεσβειών, το Σωματείο φιλοξενεί μια χαρούμενη παγκόσμια γιορτή με γεύσεις, μουσικές, ήθη και   έθιμα από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Σ’ έναν Χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο  χώρο, το κοινό μπορεί να αγοράσει σπιτικά γλυκά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, βιβλία, παιχνίδια και μοναδικά δώρα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν  για τη λειτουργία του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου του συλλόγου στο Μεταξουργείο, καθώς και στο φιλανθρωπικό του έργο.


«Οι Φίλοι του Παιδιού» ιδρύθηκαν το 1987, με σκοπό την προσφορά σε παιδιά απόρων οικογενειών τα απαραίτητα εφόδια για τη διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Σε αυτά τα 34 χρόνια, έχει προσφέρει πολύτιμη βοήθεια και ανακούφιση σε περισσότερα από 14.400 παιδιά σε 6.400 οικογένειες.
Τα προγράμματα του Σωματείου υλοποιούνται από άριστα εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία, όραμα και μεγάλη ευαισθησία στα παιδιά και τις ανάγκες τους. Τα προγράμματά του περιλαμβάνουν:

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, 

Επισιτιστική βοήθεια,

Ψυχολογική και Συμβουλευτική υποστήριξη γονέων,

Υποστήριξη Οικογενειακής Εστία,

Εκπαιδευτική και Πολιτισμική υποστήριξη παιδιών  και γονέων, πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών.


Επιπλέον, το 2007, «Οι Φίλοι του Παιδιού» απέκτησαν Παιδικό Σταθμό και, το  2021, στον ίδιο χώρο, Νηπιαγωγείο προκειμένου να βοηθήσουν τους γονείς αυτών
Κλείσιμο
των παιδιών να βρουν δουλειά και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Κύριος σκοπός είναι η παροχή των παιδιών με τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή σωματική και
ψυχολογική τους ανάπτυξη.
Βοηθήστε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» να συνεχίσει να προσφέρει ανακούφιση και φροντίδα σε παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.filoitoupediou.gr, 210-7293404.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης