Ζευγάρι συνελήφθη με δυόμισι κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

Ζευγάρι συνελήφθη με δυόμισι κιλά κάνναβης και κοκαΐνη

O αλλοδαπός και η Ελληνίδα προμηθεύονταν τις ποσότητες των ναρκωτικών από έναν άνδρα που παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής

kanavi-kokaini
Το ζευγάρι που σκόρπιζε ποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης σε χρήστες στην κεντρική Μακεδονία και συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, προμηθευόταν τις ποσότητες των ναρκωτικών από έναν άνδρα που παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής.

Στην αναζήτηση του προμηθευτή έχουν επικεντρωθεί τώρα οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον αλλοδαπό που είχε αναλάβει να «σπρώχνει» τα ναρκωτικά, αλλά και την Ελληνίδα που βρισκόταν στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη όταν έκαναν έφοδο. Εκεί, βρήκαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους δυο κιλών και 321 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 4,9 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και πλήθος νάιλον συσκευασιών.

Επιπλέον, κατέσχεσαν και 2.300 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος. Τόσο ο αλλοδαπός όσο και η Ελληνίδα, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για αγορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση.



Ειδήσεις σήμερα:

«Αράχνη με μηδέν μητρικό ένστικτο»: Η μητριά που βασάνισε και σκότωσε τον μικρό Άρθουρ μέσα από τα μάτια του πρώην της

Nεκρός σε τροχαίο γνωστός γυναικολόγος στον Βόλο

«Αναμένουμε συμμετοχή άνω των 212.000 ατόμων, πάμε για ένα κόμμα άνω του 20%», λέει ο Λοβέρδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης