Παρακολουθήστε live τη διαδικτυακή παρουσίαση του Commercial Hub

Παρακολουθήστε live τη διαδικτυακή παρουσίαση του Commercial Hub

Αυτή τη στιγμή ζωντανά η τέταρτη κατά σειρά online ενημέρωση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού από τη Lamda Development

hub_header
Η επίσημη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου υπερσύγχρονου εμπορικoύ, ψυχαγωγικού και επιχειρηματικού προορισμού του Ελληνικού που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής μας τώρα ζωντανά από τη Lamda Development στο κανάλι του Ελληνικού στο YouTube www.youtube.com/theellinikon

Διαδικτυακή Παρουσίαση του Commercial Hub (GR)


Το Ελληνικό αλλάζει

Στο masterplan της Lamda Development που θα μεταμορφώσει την περιοχή του Ελληνικού την ερχόμενη πενταετία θα αξιοποιηθούν 6,2 εκ. τ.μ. και θα δημιουργηθεί μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη.
Με ύψος 200 μέτρα, 45 ορόφους και περίπου 200 διαμερίσματα ο Marina Tower θα είναι ο πιο ψηλός παραθαλάσσιος ουρανοξύστης της Μεσογείου. Επίσης, η Marina Galleria θα είναι ένα κέντρο υψηλής αισθητικής με δεκάδες επιλογές διασκέδασης.

Ο εμβληματικός «πράσινος» ουρανοξύστης Marina Tower και το νέο τοπόσημο στον Άγιο Κοσμά, Marina Galleria, είναι τα δύο πρώτα έργα αναβάθμισης που έχουμε δει να παρουσιάζονται διαδικτυακά στο ευρύ κοινό από την Lamda Development, στο πλαίσιο της μεγάλης αστικής ανάπλασης της περιοχής.

Κλείσιμο
Το Commercial Hub είναι ένα νέο εμπορικό συγκρότημα που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής μας. Ένας νέος υπερσύγχρονος εμπορικός, ψυχαγωγικός και επιχειρηματικός προορισμός στο Ελληνικό για υπέροχες βόλτες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης