Έφοδος σε οικισμό Ρομά που ρήμαζαν καλώδια φωτισμού στη Ρόδο

Έφοδος σε οικισμό Ρομά που ρήμαζαν καλώδια φωτισμού στη Ρόδο

Τα μέλη της σπείρας έχουν καταγραφεί από κάμερες σε τουλάχιστον δύο από τις έξι περιπτώσεις κλοπής καλωδίων που ερευνώνται

astynomia
Περισσότερες από 40 προσαγωγές έκανε ένα μικτό κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφαλείας, της Τάξης, της Τροχαίας, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από τον καταυλισμό των Ρομά στο Κορακόνερο για να εντοπίσει πέντε «κυνηγούς» χαλκού που είχαν λεηλατήσει το δίκτυο φωτισμού στην Εθνική οδό Ρόδου - Λίνδου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που είχαν μαζί τους σκύλους εκπαιδευμένους στην ανίχνευση εκρηκτικών και ναρκωτικών, δεν βρήκαν ανάμεσα στους προσαχθέντες τα μέλη της σπείρας που ξήλωνε... χιλιόμετρα καλωδίων ηλεκτροδότησης από τους στύλους. Τρία από τα πέντε μέλη της διαπιστώθηκε ότι είναι μέλη συγκεκριμένης οικογένειας που εδρεύει στο Ζεφύρι Αττικής και εκδόθηκε σήμα για την αναζήτησή τους. Από τους προσαχθέντες, δυο κατηγορούνται για μη έκδοση ταυτοτήτων.

Τα μέλη της σπείρας έχουν καταγραφεί από κάμερες σε τουλάχιστον δύο από τις έξι περιπτώσεις κλοπής καλωδίων που ερευνώνται, τα πέντε επί της εθνικής οδού από Αρχάγγελο προς Χαράκι, στον κυκλικό κόμβο Μασάρων, από γέφυρα Γαδουρά προς Κάλαθο και στο ύψος προς παραλία Τσαμπίκα απ' όπου ξήλωσαν καλώδια συνολικού μήκους πέντε χιλιομέτρων και επί της επαρχιακής οδού Χαράκι - Μαλώνα απ' όπου έκλεψαν άλλα 1.200 μέτρα!

Ειδήσεις σήμερα:

Τον έπιασαν χωρίς δίπλωμα και βρήκαν μίνι οπλοστάσιο!

«Θα ξαναβαπτιστώ για τρίτη φορά, οι κουμπάροι μου είναι παλιοημερολογίτες»,  λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αναβολή των αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΟ και Ιωνικός – ΠΑΟΚ ζητά η ΕΛΑΣ, αρνητική η Super League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης