Θσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 49χρονος που δολοφόνησε με 23 μαχαιριές τη σύζυγό του

Θσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο 49χρονος που δολοφόνησε με 23 μαχαιριές τη σύζυγό του

Του ασκήθηκε  δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία - Ο 49χρονος Αρμένιος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ο γιος του είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρείο - Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι τη σκότωσε επειδή τον  απατούσε

48xronos454
Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο 49χρονος Αρμένιος που σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Ο 49χρονος βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα, η οποία του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Κατά την άφιξή του αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις και μπήκε αμέσως στο κτήριο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται πως προέβη στην ειδεχθή αυτή πράξη καθώς πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Στα δικαστήρια ο 49χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Πολίχνη


Υπενθυμίζεται ότι ο συζυγοκτόνος, ο οποίος πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του με βίαιο τρόπο, μαχαιρώνοντάς την 23 φορές, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου όπου ομολόγησε τη γυναικοκτονία και παραδόθηκε. Η γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς οτι κατακρεούργησε την 48χρονη σύζυγο του με κυνηγετικό μαχαίρι γιατι πίστευε οτι τον απατούσε.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε λίμνη αίματος, ενώ έφερε χτυπήματα στον θώρακα και τα πόδια. Ερευνώντας το σπίτι, αστυνομικοί εντόπισαν και το  κυνηγετικό μαχαίρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Πορτογαλία κατέγραψε 13 κρούσματα της «Όμικρον», όλα στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μπελενένσες

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Δείτε φωτογραφίες από την επιστροφή 2.500 αστυνομικών της ΔΙΑΣ στα θρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης