Εγκατάλειψη μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο: Από χώρα της Αφρικής οι γονείς - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Εγκατάλειψη μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο: Από χώρα της Αφρικής οι γονείς - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εκτιμούν ως πιθανότερο σενάριο της εγκατάλειψης του παιδιού, την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια - Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του μωρού

arxaiologik12
Ψάχνουν μέσα απο κάμερες κατάστημάτων της λεωφόρου Πατησίων και των γύρω δρόμων για να εντοπίσουν το δρομολόγιο του μυστηριώδους άνδρα- πιθανότατα πατέρα-, που χθες το μεσημέρι εγκατέλειψε το καροτσάκι με το δίχρονο κοριτσάκι έξω απο το μουσείο.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζονται την υπόθεση, απο τα πρώτα βίντεο που έχουν στα χέρια τους αλλά και την εικόνα του παιδιού μετά την εξέταση στην οποία υπεβλήθη απο τους ιατρους του νοσοκομειου Παίδων, εκτιμούν ως πιθανότερο σενάριο της εγκατάλειψης του παιδιού να είναι η κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η οικογένεια.

Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του μωρού:

Εγκατάλειψη μωρού έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο


Οι γονείς λοιπον, που φέρεται να έχουν καταγωγή απο χώρα της Αφρικής, λόγω αδυναμίας να το μεγαλώσουν, αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν στο Μουσείο. Το κοριτσάκι, που σύμφωνα με τους ιατρους ειναι περίπου 2 ετών ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Φορούσε μπουφάν για να μην κινδυνεύει απο το κρύο, ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα, ενώ μέσα στο καροτσάκι υπήρχαν και οι πάνες του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης