Θα διακινούσε σχεδόν έξι κιλά κάνναβης στη Βόρεια Ελλάδα

Θα διακινούσε σχεδόν έξι κιλά κάνναβης στη Βόρεια Ελλάδα

Κατασχέθηκαν ακόμη 1.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του

κιλκις
Σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης είχε απλώσει τα "πλοκάμια" του ένας 56χρονος Έλληνας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών. Τελικά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς ήταν αυτοί που τον έβαλαν στο χέρι, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι Κιλκισιώτες αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του διακινητή στην Θεσσαλονίκη και έκαναν έρευνα σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε στην περιοχή της Τούμπας, όπου ανακάλυψαν έξι συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 703 γραμμαρίων. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο και ποσό 1.000 ευρώ που βρήκαν στην κατοχή του.

Ο σκύλος βρήκε κοκαΐνη και κάνναβη στο αυτοκίνητο

Στο ύψος του κόμβου Βανιάνο στην Εγνατία οδό στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μπλόκο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Τροχαίας Ξάνθης, έπειτα από πληροφορίες για έναν Έλληνα που οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και εμπλέκεται στην διακίνηση ναρκωτικών. Όταν τον εντόπισαν, τον σταμάτησαν και την έρευνα ανέλαβε ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους.

Ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε μέσα στο όχημα και στην κατοχή του υπόπτου ποσότητα κοκαΐνης βάρους 22,6 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, ερεύνησε και το σπίτι του, όπου ανακάλυψε άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,8 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο, τα χρήματα και ένα κινητό που είχε πάνω του ο δράστης κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ελλάδα το μοναδικό αναδιπλούμενο υψηλής τεχνολογίας υδροπλάνο στην Ευρώπη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κορωνοϊός – Γεωργαντάς: 90.000 πολίτες εμβολιάζονται κάθε μέρα – Τείχος ανοσίας 80% στο τέλος του έτους «βλέπει» ο Σαρηγιάννης

Ο Χρήστος Συριώτης για τη συνεργασία του με τον Φιλιππίδη: Επειδή ξυπνούσε στραβά μας εξευτέλιζε και μας έβριζε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης