Noval Property: Αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ΑΕΕΑΠ στην Ελλάδα

Noval Property: Αυτή είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ΑΕΕΑΠ στην Ελλάδα

mainh1

Sponsored Content

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, ένα μοιάζει βέβαιο. Ένα νέο κύμα ανάπτυξης έχει ήδη ξεκινήσει στον ελλαδικό χώρο και η αγορά των ακινήτων είναι, αδιαμφισβήτητα, πρωτοστάτης σε αυτή. Με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε περιοχές υψηλής ζήτησης, στην ανάπτυξη νέων κτηρίων γραφείων, κέντρων logistics, εμπορικών κέντρων, ξενοδοχείων και κατοικιών αλλά και στην έννοια της βιωσιμότητας, οι προοπτικές που παρουσιάζει ο συγκεκριμένος κλάδος έχει τραβήξει έντονα την προσοχή επενδυτών και αγοραστών.

Οι μεγάλοι όμιλοι διεκδικούν ήδη μια θέση στο όχημα της ανάπτυξης έχοντας μάλιστα δημιουργήσει εταιρείες που εξειδικεύονται στον τομέα των ακινήτων. Μία από αυτές είναι και η Noval Property, θυγατρική της Viohalco που διαθέτει, μάλιστα, ήδη ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρτοφυλάκια. Η Viohalco πρωταγωνιστεί για πάνω από 8 δεκαετίες στην οικονομική ζωή, έχοντας συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας. Έτσι δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει που η θυγατρική της, Noval Property, έχει κατακτήσει ήδη τη 2η θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες Ανώνυμες Εταιρείες Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (ΑΕΕΑΠ), ενώ διαθέτει 43 ακίνητα υψηλής εμπορευσιμότητας και μεγάλης διαφοροποίησης, σε ολόκληρη τη χώρα.

Butterfly__4_

Πιθανότατα θα έχει τύχει να περάσετε από την Λεωφόρο Κηφισίας στην Αθήνα και να θαυμάσατε το σύγχρονο και πράσινο κτήριο -γραφείων, με πιστοποίηση στο επίπεδο Platinum κατά LEED V4 for Core & Shell, το The Orbit, το επίσης πράσινο κτήριο γραφείων Butterfly στο Χαλάνδρι, το εμπορικό κέντρο River West στη Λεωφόρο Κηφισού, το ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, το εμπορικό πάρκο Mare West στην Κόρινθο, ή ακόμα και το προνομιακό οικόπεδο του παλιού εργοστασίου της Kodak στο Μαρούσι που προορίζεται για ανάπτυξη πράσινου και υψηλής αισθητικής συγκροτήματος γραφείων. Όλα αυτά, λοιπόν δεν είναι παρά ένα ενδεικτικό δείγμα του χαρτοφυλακίου της εταιρείας. Η Noval Property δεν αναπτύσσει απλά κτήρια που ενσωματώνουν «έξυπνες» τεχνολογίες και «πράσινο» σχεδιασμό αλλά και κτήρια που χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική. Κτήρια που αναδιαμορφώνουν την όψη της πόλης, αναβαθμίζοντας, παράλληλα, την αξία της. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιό της διακρίνεται από κτήρια με υψηλή εμπορευσιμότητα και γεωγραφική διασπορά, γεγονός που την θωρακίζει έναντι πιθανών διακυμάνσεων της αγοράς.

Κλείσιμο
The_Orbit__4_

Έτσι μέσα από τη δραστηριότητά της συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Ελλάδας, σχεδιάζοντας προσεκτικά κάθε της επένδυση με γνώμονα την περιβαλλοντική αλλά και κοινωνική βιωσιμότητα. Κι αυτό δεν είναι απλά μια δέσμευση αλλά η ίδια η φιλοσοφία της Noval Property. Περισσότερο από μια εταιρεία ακινήτων, η Noval Property επιδιώκει να λειτουργεί ως κοιτίδα ανάπτυξης. Ανάπτυξης που μένει στον χρόνο και απλώνει τα οφέλη της από την αγορά εργασίας, μέχρι την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και των τοπικών κοινωνιών. Όλα τα παραπάνω αποτελούν ισχυρά στοιχεία που διακρίνουν την εταιρεία από τον ανταγωνισμό και προσελκύουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον.

The_Orbit__2_

Επιπλέον, η επενδυτική της στρατηγική επικεντρώνεται στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για όλους τους συμμέτοχούς της. Βασισμένη στην ισχυρή κεφαλαιακή της διάρθρωση, η Noval Property έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα στρατηγικό και επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης, με ελκυστικές προοπτικές που βασίζεται, μεταξύ άλλων, στην αποτελεσματική διαχείριση και περαιτέρω αξιοποίηση των ακινήτων της, στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με υψηλής ποιότητας νέα ακίνητα διαφόρων εμπορικών χρήσεων και στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων αξιοποίησης και ανάπλασης ακινήτων σε σύγχρονες και ενεργειακά αποδοτικές εγκαταστάσεις με διεθνείς προδιαγραφές βιωσιμότητας, σε σχέση με το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Επιδιώκει να αποτελεί σημείο αναφοράς στον κλάδο ανάπτυξης και επένδυσης ακινήτων και λειτουργώντας υπεύθυνα με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία. Αυτές είναι οι εταιρείες που «χτίζουν» σταθερά συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον που μας δίνει αισιοδοξία.

Butterfly__1_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης