Σέρρες: Νεκρός 60χρονος μετά τον εμβολιασμό του - Ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε ότι δεν ευθύνεται το εμβόλιο

Σέρρες: Νεκρός 60χρονος μετά τον εμβολιασμό του - Ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε ότι δεν ευθύνεται το εμβόλιο

O ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, που προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε

ekab_1-asthenoforo-780x405
Τη ζωή του έχασε ένας 60χρονος άνδρας στο Σκούταρι Σερρών το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο άνδρας δύο ώρες προτού πεθάνει είχε εμβολιαστεί, στο σπίτι του μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄ οίκον», όπως και η κατάκοιτη γυναίκα του και η μητέρα του.

Ο άτυχος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη για την νεκροψία- νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατό του. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η νεκροψία –νεκροτομή έγινε νωρίτερα την Πέμπτη και σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής απέδωσε το θάνατό του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που προήλθε από τα χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής δεν βρήκε ούτε εμβολές ούτε ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν παρενέργειες του εμβολίου.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Γενετική προδιάθεση για σοβαρή νόσηση - Πώς «ξεκληρίζονται» οικογένειες, χτυπάει και τους νέους

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Γιατί «αγάπησαν» ξαφνικά τον Ερντογάν

«Η μητέρα του πήγε να τον σηκώσει από τον καναπέ και τον βρήκε νεκρό» ο σπαραγμός της θείας του 14χρονου από την Αμφίπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης