Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

XRWMA__2_
1. Την εφημερίδα

2. To εκπληκτικό μπεστ σέλερ του Robert Ludlum «Θανάσιμη Πλεκτάνη»
Ένας άνθρωπος που ξέρει πολλά κρατείται σε ένα ψυχιατρείο, μολονότι είναι πνευματικά υγιής. Αναγκάζεται να επιβιώσει ανάμεσα σε διαταραγμένες προσωπικότητες, δίνοντας μάχη, τόσο για να μην χάσει τα λογικά του, για να αποδράσει -και, επιτέλους, να δράσει.
BOOK_2811


Αυτή την Κυριακή, το εκπληκτικό μπεστ σέλερ του Robert Ludlum «Θανάσιμη Πλεκτάνη» είναι στο ΘΕΜΑ.


«Το Ψυχιατρικό Ίδρυμα της Νήσου Πάρις, αν και ασήμαντο στην εμφάνιση, περιείχε μια αγριότητα πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που την περιέβαλλε: την αγριότητα του ανθρώπινου μυαλού. Ελάχιστοι άνθρωποι στην κυβέρνηση γνώριζαν την ύπαρξη του ιδρύματος. Ωστόσο, η απλή λογική είχε απαιτήσει τη δημιουργία του: ένα ψυχιατρικό ίδρυμα για ασθενείς που γνώριζαν άκρως απόρρητες πληροφορίες.

Η ανάγκη ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τη θεραπευτική αγωγή κάποιου που έχανε το μυαλό του όταν αυτό το μυαλό παραφορτωνόταν από κρατικά μυστικά ήταν επιτακτική. Σπάνια κάποιος ασθενής χαρακτηριζόταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, είτε εξαιτίας της φύσης της ψυχικής διαταραχής του είτε εξαιτίας της ευαισθησίας όσων γνώριζε. Ένας τέτοιος ασθενής ήταν ο 5312».



Αυτό είναι το σκηνικό στο οποίο ο Robert Ludlum τοποθετεί τη δράση ενός από τα πιο ευφυή, συναρπαστικά μυθιστορήματά του -και από τα τελευταία που έγραψε πριν φύγει από τη ζωή. Σε αυτό το εντελώς αλλόκοτο Ψυχιατρικό Ίδρυμα, οι τρόφιμοι γνωρίζουν τόσα πολλά ώστε θα μπορούσαν να ρίξουν οποιαδήποτε κυβέρνηση των ΗΠΑ, οποιαδήποτε στιγμή.

Κλείσιμο
Πρόκειται για ανθρώπους που παραμιλούν διαρκώς -αλλά που τα παραληρήματά τους αυτά έχουν τη δύναμη να τινάξουν στον αέρα κάποια μυστική επιχείρηση ή να φέρουν στο φως αλήθειες οι οποίες θα προκαλούσαν τεράστια σκάνδαλα στη δημόσια ζωή. Ένας από τους επικίνδυνους εκτοπισμένους, είναι και ο Χαλ Άμπλερ. Στο Ίδρυμα της Νήσου Πάρις, ο Άμπλερ βρίσκεται σε καταστολή με βαριά φάρμακα και τελεί υπό συνεχή, άγρυπνη παρακολούθηση. Οι πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στο μυαλό του είναι πολύτιμες -αλλά και θανάσιμα επικίνδυνες.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το καθηλωτικό θρίλερ «Θανάσιμη πλεκτάνη» του Robert Ludlum.

IN-ARTICLE_vivlio_2811


Robert Ludlum: Ο συγγραφέας των 500 εκατ. αντιτύπων που «έπλασε» τον Jason Bourne
Η περίπτωση του Robert Ludlum είναι εξαιρετικά σπάνια, αν όχι μοναδική μεταξύ των μυθιστοριογράφων μπεστ-σέλερ. Κυρίως διότι οι γνώσεις και οι εμπειρίες του, από εντελώς διαφορετικά και ετερόκλητα πεδία δραστηριοτήτων, συνέθεσαν ένα εντελώς ιδιαίτερο κράμα. Το αποτέλεσμα για τον Ludlum ήταν να συγγράψει βιβλία τα οποία αγαπήθηκαν μανιωδώς από το παγκόσμιο κοινό, αλλά και να επινοήσει έναν από τους πιο δημοφιλείς φανταστικούς ήρωες του κινηματογράφου δράσης, τον Jason Bourne.

Ο χαρακτήρας τον οποίον ενσαρκώνει ο Matt Damon στην ομώνυμη τριλογία ταινιών, αποσπώντας κορυφαίες διακρίσεις και βραβεία (συμπεριλαμβανομένων 3 Όσκαρ), δεν θα ήταν τόσο αληθοφανής εάν ο ίδιος ο Ludlum δεν είχε διατελέσει πεζοναύτης, θεατρικός ηθοποιός αλλά και παραγωγός.

Ο Robert Ludlum είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Κονέκτικατ, όπου και σπούδασε υποκριτική αλλά και γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του, την επίσης ηθοποιό Mary Ryducha. Αργότερα κατατάχθηκε στις ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού στρατού.

Αφού υπηρέτησε ως πεζοναύτης, ο Ludlum δοκίμασε την τύχη του, σε πρώτη φάση στο θέατρο ως ηθοποιός και ακολούθως με το ρόλο του παραγωγού. Το γράψιμο δεν είχε περάσει καν από το μυαλό του πριν φτάσει την ηλικία των 30 ετών περίπου. Φαίνεται όμως ότι η σχετικά καθυστερημένη ανακάλυψη του γραψίματος λειτούργησε προς όφελός του, καθώς οι διαφορετικές επιρροές, οι εμπειρίες, οι εικόνες και οι ιδέες του είχαν ωριμάσει αρκετά ώστε να βρουν την έκφρασή τους σε μυθιστορήματα τα οποία έγιναν απευθείας μπεστ-σέλερ.

Ο Ludlum βρίσκεται στο στοιχείο του όταν δημιουργεί και περιεργάζεται περίπλοκες συνωμοσίες, από τις οποίες κατά κανόνα κινδυνεύει ολόκληρη η ανθρωπότητα. Στα βιβλία του η πλοκή είναι καταιγιστική και ο αναγνώστης δέχεται βομβαρδισμό από αναπάντεχες εξελίξεις, σχεδόν σε κάθε σελίδα.

Γι' αυτό δεν είναι καθόλου ανεξήγητο το γεγονός ότι από τα 27 κατασκοπευτικά και μη θρίλερ τα οποία συνέγραψε ο Robert Ludlum ως το τέλος της ζωής του, το 2001 από καρδιακή προσβολή, σχεδόν όλα σημείωσαν εμπορικά ρεκόρ. Συνολικά, οι πωλήσεις των βιβλίων του Ludlum αγγίζουν τα 500 εκατ. αντίτυπα, ενώ έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες και κυκλοφορούν σε 40 χώρες του πλανήτη. Καθιστώντας τον, δικαιωματικά, ως έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους συγγραφείς μπεστ-σέλερ.


3. Το Olive Δεκεμβρίου, με 80 γιορτινές συνταγές

Σε 80 απολαυστικές συνταγές, στρώνουμε τα πιο γιορτινά τραπέζια της χρονιάς με πιάτα γεμάτα γεύσεις, χρώματα και αρώματα.

Οργανώνουμε 6 νόστιμα μενού και μπαίνουμε στην κουζίνα του Olive για να σας προτείνουμε τις πιο γευστικές συνταγές. Φτιάχνουμε γλυκά γιορτινά, τούρτες σοκολατένιες και εύκολες δημιουργίες για τα φιλικά καλέσματα.

Μαζί, δοκιμάζουμε κρασιά και παλαιωμένα ελληνικά αποστάγματα, ενώ επιλέγουμε τις καλύτερες διαδρομές στην αγορά για τα ψώνια μας.

oliveflat-copy

Στο Οlive Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ


Διαβάστε στο Olive Δεκεμβρίου, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Το αθηναϊκό τραπέζι
Ένα κλασικό γιορτινό τραπέζι της πρωτεύουσας με διαχρονική αξία, αλλά ιδωμένο μέσα από την έμπνευση του Γκίκα Ξενάκη.
Πώς σερβίρουμε σήμερα μια Αθηναϊκή μαγιονέζα, μία αφράτη τυρόπιτα με φύλλα κρούστας και άφθονη γέμιση τυριού με κρέμα ή σπανακοτυρόπιτα με πολύ αφράτη γέμιση, ροστ μπιφ με πουρέ, κότα μιλανέζα και ένα γλυκό τύπου buche de noel ή πάβλοβα;

olive11-copy

Οι γεύσεις του βορρά
Πιάτα που μας ήρθαν από τη Μακεδονία, λλά έχουν κατακτήσει τις καρδιές και την κουζίνα μας. Ένα μενου με όλα τα αρώματα της χειμωνιάτικης ελληνικής γης, από τον σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου.

Μανιταρόσουπα με κονσομέ, λαχανοντολμάδες με την πανσετούλα τους δίπλα μαγειρεμένα μαζί, χοιρινό σελινάτο με τα φύλλα και τη ρίζα του σέλινου και ένα ανάλαφρο δροσερό γλυκό, όπως το μαλεμπί.

olive6-copy

Με τη γαλοπούλα πρωταγωνίστρια!
Καταλαμβάνει την κεντρική θέση στο τραπέζι μας και γίνεται νόστιμη με τις πιο δικές μας ελληνικές συνταγές. Δίπλα της, μια ξεχωριστή γέμιση με φρούτα και ξηρούς καρπούς, 2 διαφορετικά συνοδευτικά και μια υπέροχη χειμωνιάτικη σαλάτα.
Για το τέλος, ένα κλασικό γλυκό με κάστανα. Με την υπογραφή της Νανάς Δαρειώτη.
olive5-copy
olive7-copy


Ένα κάλεσμα αλλιώτικο
Ο Φάνης Μαϊκαντής εμπνέεται από τη γιορτινή ατμόσφαιρα και μας μαγειρεύει πιάτα σύγχρονα και όμως τόσο οικεία! Μοσχάρι μπρεζέ με καρδάμωμο και σάλτσα από ψητή κολοκύθα, με βερίκοκα σε μπράντι, για κυρίως, αλλά και καλωσόρισμα, σούπα, πρώτο πιάτο και μια ξεχωριστή ζεστή σαλάτα.
olive3-copy


Με γαλλική προφορά!
Αγαπάμε τις γαλλικές επιρροές στην κουζίνα μας και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μαγειρεύει για εμάς ένα μενού με παρισινή αύρα.
Σολομός Gravlax με παντζάρι , σπιτικά μπλίνις και κρέμα με κάρυ, Foie gras με τσάτνεϊ σύκου και ψωμί με μπαχαρικά, στήθος πάπιας με μανταρίνια, πουρέ σελινόριζας και κάστανα, μπρι με τρούφα, φιλέτο μοσχαρίσιο με πορτσίνι και γκρατέν duphinois, και για γλυκό μια κλασική Οmelette Norvegiene (Νορβηγική ομελέτα).
olive4-copy


Το πιο αρωματικό τραπέζι
Μαγειρεύουμε με φρούτα τα πιάτα για ένα μενού με ελληνική υπογραφή.
Κυδώνια, μήλα, πορτοκάλια, αλλά και ξερά δαμάσκηνα, βερίκοκα και σύκα παντρεύονται με κρέας, πουλερικά, φρέσκιες πρασινάδες και δίνουν πιάτα εξαίσιας νοστιμιάς με την υπογραφή της Εύας Μονοχάρη.
olive8-copy


Οι ρίζες της γης
Συνοδευτικά για τα κυρίως πιάτα, με πρωταγωνιστές τη σελινόριζα, τις πατάτες, τα καρότα και τις ρέβες.
olive1-copy


Τούρτα σοκολάτα
Πέντε γιορτινές δημιουργίες με πρωταγωνίστρια τη θεά σοκολάτα.
olive2-copy


Χωρίς προσπάθεια!
Γλυκά εορταστικά που γίνονται εύκολα και γρήγορα για τα φιλικά καλέσματα.

olive10-copy



Ακόμα:

Τα κρασιά για το γιορτινό τραπέζι.
Ποια κρασιά επιλέγουμε, ποια είναι τα κριτήρια, πώς τα σερβίρουμε.

Παλαιωμένα σε βαρέλι ελληνικά αποστάγματα
Δεν είναι μόδα, ήρθαν για να μείνουν. Τα παλαιωμένα ελληνικά αποστάγματα πίνονται μόνα τους με ένα μικρό συνοδευτικό ή κλείνουν ένα δείπνο με παρέα γλυκές γεύσεις.


Οι οινικές επιλογές του μήνα
Επιλέγουμε τα κρασιά που αγαπάμε και τα ταιριάζουμε με ελληνικά τυριά.

Προγραμματισμός για το γιορτινό τραπέζι
Η συνταγή της επιτυχίας για τα καλέσματα των ημερών είναι ο σωστός προγραμματισμός.
Η Νανά Δαρειώτη σας οδηγεί βήμα βήμα, σας δίνει συμβουλές και tips.

Spirits
Χριστουγεννιάτικα ποτά-punch που να φτιάξουμε σπίτι με ρούμι και ουίσκι, με 3 συνταγές.

Καφές
Ένας Irish Coffee ταιριάζει στις ημέρες. Η ιστορία του, τα υλικά και η συνταγή του.

Ρεπορτάζ: Τα 10 γλυκά που αγαπάμε να αγοράζουμε για το σπίτι
Επισκεπτόμαστε ζαχαροπλαστεία και επιλέγουμε το γλυκό που θα αγοράσουμε για το γιορτινό τραπέζι στο σπίτι, ελληνικά και μη.
Για παράδειγμα, μπαμπάς από το In love again κ.λπ.


Olive! Μοιραζόμαστε όλοι μαζί το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!


4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων, με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα ομορφιάς

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό

GALA-3D-10

Το GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων την Κυριακή 28 Νοεμβρίου δωρεάν με το ΘΕΜΑ


Adele
«Έμαθα να συγχωρώ τον εαυτό μου»
Η τραγουδίστρια-φαινόμενο σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα βιώματα πίσω από τα τραγούδια του τελευταίου της άλμπουμ «30».

GALA-3D-8


Σαρλίν του Μονακό
Ο έμπιστος του Αλβέρτου αποκαλύπτει:
«Ο ρόλος της πριγκίπισσας απαιτεί θυσίες»
Ο δημοσιογράφος Στεφάν Μπερν απαντά στα ερωτήματα που φούντωσαν με τη νέα εξαφάνιση της καταπονημένης καλλονής.

GALA-3D-9


Δημήτρης Λάλος
«Στο θέατρο στεγάζω τα όνειρά μου»
Στα 19 του δημιούργησε το πρώτο του θέατρο. Στα 43 του είναι ο πιο πολυσυζητημένος πρωταγωνιστής της σεζόν και έχει πολλά να μοιραστεί μαζί μας.

GALA-3D-1


Madwalk
Πασαρέλα αστέρων on stage & back stage
Τα highlights μιας βραδιάς γεμάτη λαμπερά πρόσωπα, εξαιρετικά ταλέντα και αστείρευτη διάθεση δημιουργίας

GALA-3D-3
GALA-3D-4
GALA-3D-5


Αφιέρωμα ομορφιάς Special Beauty
Το glam επιστρέφει
Οι τάσεις, τα tips, τα Α-list προϊόντα.

Ακόμα:

GALA-3D-7


Εφη Γούση
Η φωτογράφος του Dior στη Μήλο

GALA-3D-6


Θανάσης Λάλας
«Στα αδιέξοδα, η ζωγραφική με βοηθά να βρω λύσεις»

Την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!


To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

5. Πέντε (5) μαύρες πιστοποιημένες χειρουργικές μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας Type IIR
και με την έκδοση των 2,00€

Αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η ΜΕΓΑ, σας κάνουν δώρο, μία συσκευασία με πέντε (5) μαύρες χειρουργικές μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας Type IIR, σχεδιασμένες για την ασφάλεια όλων, σε μέγεθος Medium ή Large, για να επιλέξετε.

Συγκεκριμένα, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, τόσο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€) όσο και στην απλή έκδοση (2,00€), θα υπάρχει μία πρακτική συσκευασία με πέντε (5) μαύρες χειρουργικές μάσκες Type IIR της εταιρείας ΜΕΓΑ, σε μέγεθος Μedium ή Large.

Οι μαύρες χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης TYPE IIR της ΜΕΓΑ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό ασφαλούς προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, σύμφωνα με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και προστασία.

Συγκεκριμένα, οι μαύρες χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης TYPE IIR της ΜΕΓΑ διαθέτουν:
Σχεδιασμό με 3 στρώματα προστασίας: Το ενδιάμεσο στρώμα είναι κατασκευασμένο από ειδικό meltblown με ηλεκτροστατική επεξεργασία, το οποίο επιτυγχάνει φιλτράρισμα ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων (BFE≥98%), όπως αυτά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, βάσει προτύπου ΕΝ14683.
Επεξεργασία για επιπλέον αντοχή ενάντια σε σταγονίδια (TYPE IIR - Splash Resistant).

Μοναδικά απαλά υφασμάτινα πλαϊνά τα οποία κρατούν τη μάσκα σταθερή, χωρίς να κουράζουν.
Εξειδικευμένο σχεδιασμό “Perfect fit” με πτυχώσεις στα πλαϊνά, που επιτρέπει στη μάσκα να ακολουθεί το σχήμα του προσώπου, εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή.

Πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.
Άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

Επιπλέον
Είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα.
Παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκή τεχνολογία και πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης.
Επιτρέπουν άνετη αναπνοή, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Είναι οι μόνες που διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large), για κατάλληλη εφαρμογή ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε προσώπου.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων, με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα ομορφιάς

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό

GALA-3D-10

Adele
«Έμαθα να συγχωρώ τον εαυτό μου»
Η τραγουδίστρια-φαινόμενο σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τα βιώματα πίσω από τα τραγούδια του τελευταίου της άλμπουμ «30».

GALA-3D-8


Σαρλίν του Μονακό
Ο έμπιστος του Αλβέρτου αποκαλύπτει:
«Ο ρόλος της πριγκίπισσας απαιτεί θυσίες»
Ο δημοσιογράφος Στεφάν Μπερν απαντά στα ερωτήματα που φούντωσαν με τη νέα εξαφάνιση της καταπονημένης καλλονής.

GALA-3D-9


Δημήτρης Λάλος
«Στο θέατρο στεγάζω τα όνειρά μου»
Στα 19 του δημιούργησε το πρώτο του θέατρο. Στα 43 του είναι ο πιο πολυσυζητημένος πρωταγωνιστής της σεζόν και έχει πολλά να μοιραστεί μαζί μας.

GALA-3D-1


Madwalk
Πασαρέλα αστέρων on stage & back stage
Τα highlights μιας βραδιάς γεμάτη λαμπερά πρόσωπα, εξαιρετικά ταλέντα και αστείρευτη διάθεση δημιουργίας

GALA-3D-3
GALA-3D-4
GALA-3D-5


Αφιέρωμα ομορφιάς Special Beauty
Το glam επιστρέφει
Οι τάσεις, τα tips, τα Α-list προϊόντα.

Ακόμα:

GALA-3D-7


Εφη Γούση
Η φωτογράφος του Dior στη Μήλο

GALA-3D-6


Θανάσης Λάλας
«Στα αδιέξοδα, η ζωγραφική με βοηθά να βρω λύσεις»

Την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Πέντε (5) μαύρες πιστοποιημένες χειρουργικές μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας Type IIR
και με την έκδοση των 2,00€

Αυτή την Κυριακή το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η ΜΕΓΑ, σας κάνουν δώρο, μία συσκευασία με πέντε (5) μαύρες χειρουργικές μάσκες εξαιρετικά υψηλής προστασίας Type IIR, σχεδιασμένες για την ασφάλεια όλων, σε μέγεθος Medium ή Large, για να επιλέξετε.

Συγκεκριμένα, στο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, τόσο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€) όσο και στην απλή έκδοση (2,00€), θα υπάρχει μία πρακτική συσκευασία με πέντε (5) μαύρες χειρουργικές μάσκες Type IIR της εταιρείας ΜΕΓΑ, σε μέγεθος Μedium ή Large.

Οι μαύρες χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης TYPE IIR της ΜΕΓΑ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον βέλτιστο συνδυασμό ασφαλούς προστασίας και άνεσης κατά τη χρήση, σύμφωνα με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητας, προκειμένου να εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και προστασία.

Συγκεκριμένα, οι μαύρες χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης TYPE IIR της ΜΕΓΑ διαθέτουν:
Σχεδιασμό με 3 στρώματα προστασίας: Το ενδιάμεσο στρώμα είναι κατασκευασμένο από ειδικό meltblown με ηλεκτροστατική επεξεργασία, το οποίο επιτυγχάνει φιλτράρισμα ακόμα και πολύ μικρών σωματιδίων (BFE≥98%), όπως αυτά του κορωνοϊού SARS-CoV-2, βάσει προτύπου ΕΝ14683.
Επεξεργασία για επιπλέον αντοχή ενάντια σε σταγονίδια (TYPE IIR - Splash Resistant).

Μοναδικά απαλά υφασμάτινα πλαϊνά τα οποία κρατούν τη μάσκα σταθερή, χωρίς να κουράζουν.
Εξειδικευμένο σχεδιασμό “Perfect fit” με πτυχώσεις στα πλαϊνά, που επιτρέπει στη μάσκα να ακολουθεί το σχήμα του προσώπου, εξασφαλίζοντας άριστη εφαρμογή.
Πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.
Άδεια από τον Ε.Ο.Φ.

Επιπλέον
Είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα.
Παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα, με ευρωπαϊκή τεχνολογία και πρώτες ύλες ευρωπαϊκής προέλευσης.
Επιτρέπουν άνετη αναπνοή, ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.
Είναι οι μόνες που διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη (Small, Medium, Large), για κατάλληλη εφαρμογή ανάλογα με τις διαστάσεις κάθε προσώπου.
MEGA_Black_Masks_00

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης