Διέθετε σε αλλοδαπούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και rapid test

Διέθετε σε αλλοδαπούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και rapid test

O 52χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές συνελήφθη με κατηγορίες για πλαστογραφία και παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού

peripoliko_
Σε διπλό... ταμπλό έπαιζε ένας 52χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, ο οποίος εφοδίαζε μη νόμιμους μετανάστες σε περιοχές της Ημαθίας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και με πλαστά αρνητικά rapid test ώστε να περνούν ανενόχλητοι τους ελέγχους για τα μέτρα κατά του κορονοϊού!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης που εξιχνίασαν την δράση του Ασιάτη, τον εντόπισαν το πρωί της Τρίτης σε μια περιοχή της Ημαθίας και του φόρεσαν «βραχιόλια». Ήδη είχε διαπιστωθεί ότι διευκόλυνε την είσοδο στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμων υπηκόων Ινδίας, στους οποίους είχε πουλήσει πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και πλαστές βεβαιώσεις αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα πλαστά νομιμοποιητικά έγγραφα, 7 βεβαιώσεις αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, 190 ευρώ και ένα κινητό τα οποία κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με κατηγορίες για πλαστογραφία και παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.



Ειδήσεις σήμερα:

Μυστήριο με νεκρό μοντέλο που «παράτησαν μαυροφορεμένοι άνδρες με μάσκες» έξω από νοσοκομείο - Σε κώμα η φίλη της

«Ξάφριζε» τη μητέρα της φίλης της για να πάει στα... καλλιστεία!

Ακόμη 300.000 νεκροί από κορωνοϊό μπορεί να σημειωθούν στην Ευρώπη λόγω των ανεμβολίαστων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης