Πέθανε από κορωνοϊό 57χρονος αρνητής στον Βόλο

Πέθανε από κορωνοϊό 57χρονος αρνητής στον Βόλο

Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού δεν ήθελε να εμβολιαστεί - Κάθε φορά που το θέμα του εμβολιασμού έμπαινε σε συζήτηση ο ίδιος αντιδρούσε

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΒΟΛΟΥ
Από τη ζωή «έφυγε» σήμερα ένας 57χρονος συμβασιούχος εργαζόμενος στη ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχεύτεσης Μείζονος Βόλου), ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Βόλου με κορωνοϊό.

 Ο 57χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος και φέρεται να ήταν αρνητής του κορωνοϊού. Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική Επιχείρηση.

Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Κάθε φορά που το θέμα έμπαινε σε συζήτηση στους κόλπους της ΔΕΥΑΜΒ ο ίδιος αντιδρούσε.

Επηρεασμένος από διάφορες θεωρίες έλεγε στους συναδέλφους του ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί και αμφισβητούσε τις επιστημονικές απόψεις των ειδικών που προτρέπουν στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Πριν από λίγες μέρες κόλλησε τον ιό. Παρέμεινε σπίτι, δεν πήγε στο Νοσοκομείο. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα επιβαρυνθεί η υγεία του σε τέτοιο βαθμό, ώστε η επιδείνωση να καταστεί μοιραία για τη ζωή του.

Όταν μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Βόλου διαγνώστηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια υψηλού βαθμού. Ο κορεσμός του ήταν ιδιαίτερα χαμηλός. Οι γιατροί σήμαναν συναγερμό. Παρ’ ότι έγιναν προσπάθειες για να αναταχθεί ο οργανισμός του ήταν πολύ αδύναμος. Ακολούθησε η διασωλήνωση προκειμένου να βοηθηθεί η αναπνευστική λειτουργία. Δυστυχώς ούτε αυτό επετεύχθη.

Κλείσιμο
Χθες λίγα λεπτά πριν τη 1.30 η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ ενημερωνόταν για τον θάνατο του 57χρονου.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Συνάδελφοί του ξέσπασαν σε κλάματα. Η απώλειά του οδυνηρή και πρόωρη.

Πηγή: taxydromos

Ειδήσεις σήμερα:

«Ξεπέρασα τα όρια» παραδέχεται η τραγουδίστρια Sophia Urista πού ούρησε πάνω στο πρόσωπο φαν on stage

«Τα μέλη του κόμματος του Τσίπρα λένε ότι λέμε και εμείς», λέει ο Ακάρ

Γιατί πολλές γιαγιάδες νιώθουν πιο «δεμένες» συναισθηματικά με τα εγγόνια τους παρά με τα παιδιά τους;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης