Ένα ταξί και ένα ΙΧ χτύπησαν τον 69χρονο στο τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή τα ξημερώματα

Ένα ταξί και ένα ΙΧ χτύπησαν τον 69χρονο στο τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή τα ξημερώματα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι οδηγοί που παρέσυραν τον πεζό - Οι κάμερες του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής κατέγραψαν το τροχαίο δυστύχημα το οποίο σόκαρε και τους εργαζόμενους της Περιφέρειας που το έβλεπαν μέσα από τις οθόνες τους

4973859
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι δυο οδηγοί οι οποίοι άθελά τους παρέσυραν έναν πεζό τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από τη Βουλή. Οι κάμερες του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής κατέγραψαν το τροχαίο δυστύχημα το οποίο σόκαρε και τους εργαζόμενους της Περιφέρειας που το έβλεπαν μέσα από τις οθόνες τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο πεζός ο οποίος δεν βρισκόταν σε διάβαση κινούνταν στη μεσαία λωρίδα της λεωφόρου Αμαλίας όταν διερχόμενο ταξί τον χτύπησε. Ο 69χρονος άνδρας έπεσε στο οδόστρωμα και την ώρα που προσπαθούσε να σηκωθεί ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν πίσω από το ταξί τον χτύπησε και τον παρέσυρε. Και οι δυο οδηγοί σταμάτησαν και κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 69χρονο στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε δηλώσεις του ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, συνέστησε στους οδηγούς μεγάλη προσοχή όταν αντιληφθούν κάποιο πεζό να περπατά στο δρόμο και να μην βρίσκεται σε διάβαση. Για το περιστατικό με το τροχαίο δυστύχημα ο κ. Λογοθέτης ανέφερε ότι η εικόνα του τροχαίου δυστυχήματος συγκλόνισε τους εργαζόμενους του Κέντρου Διαχείρισης ενώ επισήμανε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή:

«Η εικόνα ήταν συνταρακτική. Συμβαίνουν πολλά τέτοια γεγονότα, όμως αυτό το περιστατικό ήταν σε πολύ κεντρικό σημείο και υπήρχε εικόνα. Συμβαίνουν δυστυχώς πολλές παρασύρσεις πεζών. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν εκτός διάβασης και με «πράσινο» για τους διερχόμενους οδηγούς, σε κάθε περίπτωση όμως όταν υπάρχει πεζός στο δρόμο είναι ό,τι πιο σημαντικό. Οφείλουμε να κάνουμε ο,τιδήποτε για να μην τον χτυπήσουμε ακόμα κι αν φταίει».

Επίσης, ο κ. Λογοθέτης ανέφερε ότι και στην Πέτρου Ράλλη διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί ένας πεζός να κινείται στο δρόμο όπου κλήθηκε άμεσα η αστυνομία και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιο τραγικό περιστατικό.




Ειδήσεις σήμερα:

Αποζημίωση 380.000 ευρώ για τον θάνατο του πιλότου από την πτώση Agusta Bell στην Κίναρο

Δίωξη για κακουργήματα στους δυο ληστές που σκότωσαν τον 44χρονο υπάλληλο στο μίνι μάρκετ της Τούμπας

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο γόνος εύπορης οικογένειας για τον θάνατο του μπάτλερ στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης