Η κλεμμένη μοτοσικλέτα ήταν η… έβδομη σε δύο μήνες!

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα ήταν η… έβδομη σε δύο μήνες!

Για την συγκεκριμένη μηχανή είχε δηλωθεί η κλοπή της από την ιδιοκτήτριά της σε τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, το πρωί της Τρίτης

30122017-dim_mixanes025
Χάρη στην παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Ασφαλείας συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας ένας αλλοδαπός που εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένη μοτοσικλέτα. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, ήταν η… έβδομη που είχε κλέψει τους τελευταίους δυο μήνες!

Για την συγκεκριμένη μηχανή είχε δηλωθεί η κλοπή της από την ιδιοκτήτριά της σε τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, το πρωί της Τρίτης. Έτσι, κατασχέθηκε για να της αποδοθεί ενώ ο αλλοδαπός προσήχθη για προανάκριση, από την οποία εξιχνιάστηκαν και οι υπόλοιπες κλοπές που είχε διαπράξει.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της έρευνας, από τις 23 Αυγούστου ως τις 11 Οκτωβρίου είχε κλέψει άλλες έξι μοτοσικλέτες σε περιοχές της Χαλκίδας και είχε διαρρήξει μια αποθήκη, από την οποία είχε κλέψει ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και διάφορα άλλα αντικείμενα! Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τροχοφόρων και κλοπή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, αλλά εξετάζεται αν τυχόν έχει διαπράξει και άλλες.

*Φωτογραφία αρχείου


Ειδήσεις σήμερα:

Γιώργος Καραμίχος: Φωτογραφίζεται με την πανέμορφη κόρη του, Ρεγγίνα

Η ΑΑΔΕ στέλνει «γράμμα» σε 75.000 ιδιοκτήτες ΙΧ που δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας το 2016

Με τους Βορειοηπειρώτες σε Κλεισούρα και Βουλιαράτες για την 28η Οκτωβρίου ο Κατσανιώτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης