ΑΣΕΠ 3Κ/2020: Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για 24 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

ΑΣΕΠ 3Κ/2020: Δείτε τα οριστικά αποτελέσματα για 24 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα του κλάδου τεχνολογικής εκπαίδευσης της προκήρυξης 3Κ/2020 του ΑΣΕΠ για 24 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΟΠΕΚΕΠΕ

asep-psigio
Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2020 του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 16/16.6.2020/τ. ΑΣΕΠ), για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, είκοσι τεσσάρων (24) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) - Ν.Π.Ι.Δ.

Ο πίνακας διοριστέων/προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.


Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά: Η ζωή μιας γλυκιάς, γενναίας γυναίκας και αξιοπρεπούς πολιτικού

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος είχε σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο πριν την Καρολάιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης