Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

XRWMA_sinolo_2410
1. Την εφημερίδα

2. To συγκλονιστικό αστυνομικό best-seller του Dean Koontz «Ταχύτητα»

Ετοιμαστείτε για την ταχύτερη κούρσα της ζωής σας!

Πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις όταν απειλείται η ζωή σου; Και πόσο, ακόμη πιο γρήγορα, αναγκάζεσαι να δράσεις όταν από μια δική σου απόφαση εξαρτάται η ζωή κάποιου αθώου; Η ταχύτητα σκοτώνει, αλλά καμιά φορά, λυτρώνει.

Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, το συγκλονιστικό best-seller του Dean Koontz, «Ταχύτητα»


Αν θα έπρεπε να επιλέξει κάποιος υποχρεωτικά ένα και μόνο δείγμα της συγγραφικής δεξιοτεχνίας του Dean Koontz ανάμεσα στα δεκάδες βιβλία του, αυτό θα μπορούσε να είναι το μυθιστόρημα «Ταχύτητα». Διότι, αν δεν ήταν συνταρακτικό βιβλίο που αφηγείται μια φανταστική ιστορία, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια ψυχολογική μελέτη, ειδικά για το φόβο και τις παρενέργειές του. Και είναι ακριβώς ο φόβος το συναίσθημα που κυριεύει εντελώς ξαφνικά και χειραγωγεί τον Μπίλι Γουάιλς, τον κεντρικό ήρωα της «Ταχύτητας». Για τον Koontz ο Μπίλι αποτελεί ιδανικό δείγμα μιας προσωπικότητας χωρίς το παραμικρό ξεχωριστό στοιχείο, χωρίς κανένα ιδιαίτερο γνώρισμα, αξιαγάπητο ή αποκρουστικό. Εργάζεται ως μπάρμαν, σε ένα επαρχιακό στέκι -όπου «βασιλεύει» μια νεαρή, πανέμορφη σερβιτόρα, για χάρη της οποίας το μπαρ κάθε βράδυ γεμίζει από άντρες που θα ήθελαν πολύ να τη φλερτάρουν -αν και η ίδια μοιάζει εντελώς αδιάφορη, μη συνειδητοποιώντας καν το πόσο γοητευτική είναι. Καθώς την αποχαιρετά και φεύγει, ο Μπίλι Γουάιλς βρίσκει στον υαλοκαθαριστήρα του αυτοκινήτου του ένα μικρό κομμάτι χαρτί. Το οποίο γράφει κάτι εξωφρενικό: «Αν δεν πας αυτό το σημείωμα στην αστυνομία, θα σκοτώσω μια όμορφη ξανθιά δασκάλα στη Νάπα. Αν πας αυτό το σημείωμα στην αστυνομία, θα σκοτώσω μια ηλικιωμένη γυναίκα που ασχολείται με φιλανθρωπίες. Έχεις 6 ώρες για να αποφασίσεις. Η επιλογή είναι δική σου». Ο Dean Koontz, θέλοντας να αξιοποιήσει το σοκ του Μπίλι -αλλά και του αναγνώστη- γράφει κάτι συνταρακτικό: «Ο Μπίλι δεν αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή τον κόσμο να φεύγει κάτω από τα πόδια του, αλλά αυτό ακριβώς έγινε. Η βουτιά δεν είχε αρχίσει ακόμη, θα άρχιζε, όμως σίγουρα. Και πολύ σύντομα». Ένα μυθιστόρημα-θρίλερ, πραγματικά «τέρμα γκάζι» από την πρώτη σελίδα ως την τελευταία.

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο ΘΕΜΑ το εξαιρετικό μπεστ σέλερ «Ταχύτητα» του Dean Koontz.


Dean Koontz, ένας συγγραφέας-σούπερ σταρ, με πωλήσεις 500 εκατ. βιβλίων σε όλο τον κόσμο.

Κλείσιμο
Έχει γράψει πάνω από 120 βιβλία, τα περισσότερα από τα οποία έχουν κατακτήσει τον χαρακτηρισμό του best-seller, με δεκάδες εξ αυτών στο Νο.1 της σχετικής λίστας των New York Times. Οι συνολικές πωλήσεις όλων των έργων του αγγίζουν τον ιλιγγιώδη αριθμό των 450 εκατομμυρίων αντιτύπων, καθώς έχουν μεταφραστεί στις περισσότερες γλώσσες του κόσμου. Ωστόσο, η ασταμάτητη συγγραφική παραγωγή του Dean Koontz και η ασίγαστη πνευματική του ανησυχία, τον έχουν οδηγήσει στο να εφεύρει διάφορες εναλλακτικές περσόνες, λογοτεχνικούς «σωσίες», οι οποίοι υπογράφουν και αυτοί τα δικά τους βιβλία.

Κι έτσι, ο Dean Koontz, δεν είναι απλώς ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς. Είναι ένα ιδιαίτερο φαινόμενο -και όχι μόνο λόγω της τεράστιας δημοφιλίας του, αλλά και του ξεχωριστού στιλ γραφής. Ο Koontz πειραματίζεται διαρκώς, εμπλουτίζοντας το είδος του θρίλερ με κάθε είδους στοιχεία από άλλες λογοτεχνικές κατηγορίες, όπως τα βιβλία φαντασίας (επιστημονικής και μη), μυστηρίου, τρόμου -ακόμη και κοινωνικής σάτιρας.

Σήμερα ο Dean Koontz είναι 76 ετών και εξακολουθεί να γράφει μετά μανίας. Ως συγγραφέας-σούπερ σταρ παραχωρεί τακτικά συνεντεύξεις, στις οποίες αναφέρεται, χωρίς κανένα ταμπού, στα δύσκολα παιδικά του χρόνια και πώς ορισμένες τραυματικές εμπειρίες διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα και τη σκέψη του. Συγκεκριμένα, ο Koontz πιστεύει ότι «η δημιουργική ενέργεια και η αντοχή μου, οφείλονται στο τι σήμαιναν τα βιβλία για εμένα όταν ήμουν μικρός. Η οικογένειά μου ήταν πολύ φτωχή. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και πολύ συχνά κατέφευγε στη βία. Τα βιβλία για εμένα ήταν ταυτόχρονα μια απόδραση από όλα αυτά, αλλά και ένα μάθημα ότι η ζωή μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που εγώ ζούσα. Στα βιβλία βρήκα τη θέληση να αλλάξω το πεπρωμένο μου. Σε αυτά συνειδητοποίησα ότι μπορείς να γίνεις ό,τι θέλεις -και δεν νομίζω πως έπαψα ποτέ να σκέφτομαι έτσι. Ποτέ δεν έπαψα να μαγεύομαι από τα βιβλία και από τη δύναμη που κρύβουν στις σελίδες τους».
BOOK_coverIn


3. Το Olive Νοεμβρίου, με 80 συνταγές της θαλπωρής

«Comfort αλά ελληνικά»
Σε 80 απολαυστικές συνταγές, ταξιδεύουμε στην κουζίνα που μας ενώνει, μαγειρεύουμε με στοργή, νιώθουμε την αίσθηση του σπιτιού και της ασφάλειας.

Στο Οlive Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ «Comfort αλά ελληνικά»


Αυτή την Κυριακή στο Οlive Νοεμβρίου ζούμε το Comfort αλά ελληνικά!

Απολαμβάνουμε 80 συνταγές της θαλπωρής! Ψήνουμε πίτες με τυριά και χόρτα, με κιμά κοτόπουλο ή κρέας, φτιάχνουμε πλούσιες σάλτσες για ζυμαρικά, σούπες δυναμωτικές, όσπρια της εποχής και γλυκά με σοκολάτα!
FLAT

Οι 80 συνταγές της θαλπωρής!
Γεύσεις που μας γυρνούν στη χαρά και την ασφάλεια των παιδικών μας χρόνων, πιάτα που μας γεμίζουν με ζεστασιά και αγάπη, υλικά που μας κάνουν καλό, ιδέες για να κάνουμε όλα όσα αγαπάμε να τρώμε, ακόμη πιο λαχταριστά.

Διαβάστε στο Olive Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Οι σούπες του χειμώνα
Ο Σωτήρης Ευαγγέλου βάζει στις κατσαρόλες τα πιο οικεία υλικά και μαγειρεύει κοτόσουπα και κρεατόσουπα, ψαρόσουπα, χορτόσουπα αλλά και χειμερινή ντοματόσουπα.

Μοσχαράκι βραστό με λαχανικά, Παραδοσιακή ψαρόσουπα, Σούπα λαχανικών, Κοτόσουπα με ρύζι αυγολέμονο, Ντοματόσουπα με ρύζι
11

Μακαρονάδες λευκές και κόκκινες
Ζυμαρικά με σάλτσες κόκκινες και λευκές, με τα αγαπημένα υλικά της εποχής, γεμάτες νοστιμιά και φαντασία, από την Εύα Μονοχάρη.

Τραχανάς με γάλα, σκόρδο και γραβιέρα, Μακαρονάδα με ταλιατέλες, φέτα και αυγό, Παστιτσάδα με κοτόπουλο, Σουτζουκάκια γιουβέτσι με χυλοπιτάκι, Κοχύλια με σάλτσα από ελληνικά τυριά, Ριγκατόνι με κιμά στον φούρνο, Σπετζοφάι με κους κους Θράκης
10
9

Κάθε πίτα έχει το φύλλο της
Κρούστας, χωριάτικο, Βηρυτού, κουρού, σφολιάτα, κάθε φύλλο κρύβει μέσα του μια αγαπημένη γέμιση. Με τυριά και χόρτα, με κιμά, κοτόπουλο ή κρέας, οι πίτες είναι πάντα το πιο ξεχωριστό πιάτο στο τραπέζι. Από τον Φάνη Μαϊκαντή.

Πίτα σφολιάτα με ψητή μελιτζάνα και καπνιστό τυρί, Πίτα κουρού με λάχανο, καπνιστό λουκάνικο και ανθότυρο, Στριφτή τυρόπιτα με αποξηραμένα σύκα και πράσινο πιπέρι, Πρασόπιτα με χωριάτικο φύλλο, ελιές και πορτοκάλι, Κιμαδόπιτα με φύλλο αέρος και πρόβειο γιαούρτι με μπούκοβο.
8

Τα όσπρια που αγαπάμε
Ο Γκίκας Ξενάκης απογειώνει το φαγητό που δεν πρέπει να λείπει από το εβδομαδιαίο μενού κάθε σπιτιού.

Σούπα με φασόλια βανίλιες Φενεού, κοφτό μακαρονάκι, λεμονόχορτο και φρέσκο βασιλικό, Βελούδινη σούπα με φακές Δομοκού, βελούδινη σούπα και λαρδί, Γίγαντες στο φούρνο με καπνιστή πανσέτα, μαραθόσπορο και πορτοκάλι, Μαυρομάτικα φασόλια με λάχανο, άνηθο, αρωματικό ρύζι και μπούκοβο, Μοσχαρίσια ουρά με ρεβίθια στον φούρνο, δεντρολίβανο και φέτα.
7
6

Ο κιμάς είναι λατρεία
Ο Γρηγόρης Χέλμης προτείνει λαχταριστά κεφτεδάκια που χτυπούν διάνα στις γευστικές μας μνήμες, μπιφτέκια που αξιοποιούνται ποικιλοτρόπως και μία εναλλακτική εκδοχή του κλασικού «μακαρόνια με κιμά», δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο σε αυτό το τραπέζι.

Κεφτεδάκια με ντομάτα και χόρτα στον φούρνο, Γρήγορο χοιρινό μπιφτέκι για όλες τις χρήσεις, Noodles με μοσχαρίσιο κιμά, Αρνίσια κεφτεδάκια με ρύζι στον φούρνο
4

Τα πιάτα του χειμώνα
Συνταγές ιδανικές για οικογενειακές μαζώξεις και φιλικά τραπεζώματα από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο.

Σούπα σελινόριζας, Αγριογούρουνο στιφάδο στη γάστρα με σφολιάτα, Τάρτα κολοκύθας με πέστο, Κεφτεδάκια με ρεβίθια κοκκινιστά στον φούρνο, Kέικ-πουτίγκα με μπανάνα
3

Υγιεινά, δημιουργικά και νόστιμα
Κοτόπουλο σε διάφορες εκδοχές, κολοκυθοκεφτέδες με αυγά, μανιτάρια με ρύζι και η νοστιμιά πηγαίνει σε άλλο επίπεδο.

Μανιτάρια Στρογκανόφ με ρύζι, Κοτόπουλο με κάρυ, κρέμα γάλακτος και τζίντζερ, Κολοκυθοκεφτέδες με αυγά μάτια, Σπαγγέτι με ντοματίνια και βασιλικό, Σουβλάκια κοτόπουλου με σαλάτα μάνγκο
5

Γρήγορα και λιχούδικα
Απολαμβάνουμε και χορταίνουμε με καλό φαγητό, μέσα από φανταστικές προτάσεις του Γιώργου Δημητρακόπουλου.

Λαζάνια με ζαμπόν, σπανάκι και μοτσαρέλα, Μακαρονόπιτα με 3 τυριά, Ψητό χαλούμι με κάρυ και ντοματοσαλάτα, Κριθαροσαλάτα με γλυκοπατάτα και κολοκύθια, Αρνίσια παϊδάκια με κύμινο, αρακά και σαλάτα με φακές.
2

Σοκολάτα, το υλικό της ευτυχίας
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος φτιάχνει γλυκά με πρωταγωνιστή την κουβερτούρα και όχι μόνο. Ζεστά, ζουμερά και αρωματικά, ικανά να γλυκαίνουν τις μέρες και τις νύχτες του χειμώνα.

Cheesecake με Ferrero Rocher, Fudge σοκολάτας με λουκούμι τριαντάφυλλο, Βαφλοκούκις με κομμάτια σοκολάτας και κράνμπερι, Cookies με μύρτιλα και λευκή σοκολάτα, Κλασικό γαλλικό φοντάν σοκολάτας, Λουκουμάδες με σοκολάτα
1


Ακόμα!

-Ιδέες και προϊόντα για το σπίτι
-Συνέντευξη με την pastry chef στο Athens Capital Hotel-MGallery Collection, Νάντια Μακρυγιάννη!
-Τα καλύτερα στέκια για πίτσα!
-Τα κρασιά του μήνα!
-Φυιάχνουμε κοκτέιλ Manhattan!
-Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίσαμε αυτόν τον μήνα!

Olive! Μοιραζόμαστε όλοι μαζί το πάθος μας για μια νόστιμη ζωή!

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Κέλι Γουέρστλερ
Στο σπίτι με τη σταρ του interior design
Η διακοσμήτρια του Χόλιγουντ μιλάει για τη ζωή της, τη φιλοσοφία της δουλειάς της αλλά και τους λόγους για τους οποίους ανυπομονεί να ξανάρθει στην Ελλάδα.

10


Αφιέρωμα DECO
Cozy & chic
Oι hot τάσεις
Οι top σχεδιαστές
Τα masterpieces
Οι χώροι της νέας εποχής
9
1
3
8
2

Πάνος Γιαννακόπουλος
Ο φωτογράφος που «χορεύει» στις πέντε ηπείρους
Oταν δε φωτογραφίζει διάσημους, ταξιδεύει κι όταν δεν ταξιδεύει, χορεύει. Τώρα και στο DWTS


7

Ακόμα:
Βίλα Σικελιανού
Ένα μικρό παλάτι στο Ξυλόκαστρο
5

Νίκος Ψαρράς
«Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε όμως»

6

Γουές Αντερσον
Στο τρένο του χρόνου

4

Την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.
GALA_coverIn


Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :

Αποκλειστικό
Κέλι Γουέρστλερ
Στο σπίτι με τη σταρ του interior design
Η διακοσμήτρια του Χόλιγουντ μιλάει για τη ζωή της, τη φιλοσοφία της δουλειάς της αλλά και τους λόγους για τους οποίους ανυπομονεί να ξανάρθει στην Ελλάδα.

Αφιέρωμα DECO
Cozy & chic
Oι hot τάσεις
Οι top σχεδιαστές
Τα masterpieces
Οι χώροι της νέας εποχής

Πάνος Γιαννακόπουλος
Ο φωτογράφος που «χορεύει» στις πέντε ηπείρους
Oταν δε φωτογραφίζει διάσημους, ταξιδεύει κι όταν δεν ταξιδεύει, χορεύει. Τώρα και στο DWTS

Ακόμα:
Βίλα Σικελιανού
Ένα μικρό παλάτι στο Ξυλόκαστρο

Νίκος Ψαρράς
«Τώρα πρέπει να προχωρήσουμε όμως»

Γουές Αντερσον
Στο τρένο του χρόνου

Την Κυριακή μόνο στο Gala με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.


3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
STAVROLEXO_coverIn
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης