Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και αναζητείται

Ξυλοκόπησε τη γυναίκα του και αναζητείται

Μεγαλώνει ανησυχητικά η λίστα των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες στην Χαλκίδα

fist_violence
Μεγαλώνει ανησυχητικά η λίστα των περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας με θύματα γυναίκες στην Χαλκίδα, όπου οι αστυνομικοί δέχθηκαν καταγγελία από μια γυναίκα η οποία υποστήριξε ότι υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της με τον οποίο διαπληκτίστηκε στο σπίτι τους.

Η 32χρονη γυναίκα κατέθεσε μήνυση στο τμήμα της πόλης κατά του 40χρονου συζύγου της ότι την χτύπησε και την εξύβρισε χυδαία. Μετά την καταγγελία της, οι αστυνομικοί αναζητούν τον 40χρονο φερόμενο ως δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο εκείνος εξαφανίστηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Σε βάρος του, πάντως, έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Πριν από λίγες μέρες, πάλι στη Χαλκίδα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 53χρονο Αλβανό ο οποίος είχε χτυπήσει την σύζυγό του στο κεφάλι με ένα... κηροπήγιο! Μάλιστα, το βίαιο επεισόδιο συνέβη μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης του ζευγαριού! Η αιμόφυρτη γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού και συνέλαβαν τον δράστη προτού προλάβει να απομακρυνθεί.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Γη της Ελιάς: Ανακοινώνεται η καθοριστική απόφαση για τη ζωή της Μυρτάλης

Σοκαριστικό βίντεο: Tρένο διαλύει νταλίκα με αυτοκίνητα

Η «εξέγερση» του... καυτού σορτς: Τα «πήραν» οι σερβιτόρες των Hooters για τις αλλαγές στη στολή τους - «Είναι σαν εσώρουχο»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης