Σεξουαλική κακοποίηση στη Θεσσαλονίκη: «Έχω μετανιώσει», λέει τώρα ο θείος που βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

Σεξουαλική κακοποίηση στη Θεσσαλονίκη: «Έχω μετανιώσει», λέει τώρα ο θείος που βίαζε τα ανήλικα ανίψια του

«Τα έκανα όλα αλλά πλέον έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό» αναφέρει στην κατάθεσή του ο 51χρονος - Σοκάρουν οι μαρτυρίες των παιδιών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ηλικία 3, 5 και 6 ετών

viasmos_paidiou1
Τη σιωπή του σπάει ο 51χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό των ανιψιών του στη Θεσσαλονίκη, προχωρώντας σε κίνηση παραδοχής της ασέλγειας που επί χρόνια ασκούσε στα ανήλικα.

Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται γύρω από τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες προέβη. Στις δηλώσεις ομολογίας της ενοχής εμπεριέχονται και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που πιστοποιούν την κακοποίηση που διαπράχθηκε.

«Έχω μετανιώσει για όλα. Τα έκανα αλλά το έχω μετανιώσει και έχω ζητήσει συγχώρεση από τον Θεό», υποστηρίζει ο δράστης της υπόθεσης, ο οποίος ισχυρίζεται ότι τα επεισόδια βιασμού εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της μητέρας του.

Παραδέχεται τις αδιανόητες ενέργειες σε βάρος δύο παιδιών, λέγοντας ότι το ένα έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και το άλλο θύμα παρενόχλησης.

Στην καταγγελία γινόταν, αρχικά, λόγος για ασέλγεια σε βάρος τριών παιδιών, ωστόσο οι ισχυρισμοί του κατηγορουμένου θέλουν δύο θύματα.

Επιπλέον, ο 51χρονος αρνείται την παροχή δώρων στα παιδιά με σκοπό τα ανταλλάγματα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση όμως με την αποκάλυψη που έγινε από ένα εκ των θυμάτων.

Η υπόθεση βιασμού των ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει, τις τελευταίες ημέρες, το πανελλήνιο.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, από το 2009 μέχρι και το 2013, ο 51χρονος ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα ανήλικα ανίψια του.

Όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι έβρισκε την ευκαιρία, με το πρόσχημα της φροντίδας, και βίαζε τα ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις φρικτές πράξεις του. Τότε, τα ανίψια του ήταν σε τρυφερή ηλικία, μόλις, 3, 5 και 6 ετών.

Ένα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Για τρία ολόκληρα χρόνια από όταν πήγαινα πρώτη έως και Γ’ Δημοτικού, οι γονείς μου επειδή εργάζονταν, με πήγαιναν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς, όπου έμενε και ο θείος μου, για να με προσέχουν. Έμενα πολλές ώρες και κατά κύριο λόγο διανυκτέρευα. Εκεί ο θείος μου με κακοποιούσε σεξουαλικά. Άρχισε από απλές θωπείες σε διάφορα μέρη του σώματός μου, όπως κεφάλι ή πόδια, όμως μετά από κάποιο διάστημα, άρχισε να με χαϊδεύει στα γεννητικά όργανα. Μετά άρχισε να μου κάνει κι άλλα πράγματα, όπως…», είχε αποκαλύψει το 18χρονο, σήμερα, θύμα στο Mega.

Όπως είχε, μάλιστα, δηλώσει ο θείος θώπευε και την ξαδέλφη του και «επίσης τη βιντεοσκοπούσε. Στα περιστατικά εμπλέκεται και ένας φίλος του».


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Η θέση του Λευκού Οίκου για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η έξοδος του Μπάιντεν χωρίς μάσκα - Δείτε βίντεο

GNTM 4: Αποχώρησε ακόμα ένα από τα φαβορί - Εκτός σπιτιού η Ραφαέλα - Δείτε βίντεο


Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου - «Κανένας λόγος ανησυχίας», λένε οι σεισμολόγοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης