Λήστεψαν ανήλικο αλλά συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στην Πάτρα

Λήστεψαν ανήλικο αλλά συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στην Πάτρα

Οι κουκουλοφόροι έριξαν στο έδαφος τον έντρομο 17χρονο και τον υποχρέωσαν με την απειλή μαχαιριού να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο

astynomia
Στιγμές τρόμου βίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας έφηβος που επέστρεφε στο σπίτι του στην Πάτρα από διασκέδαση όταν στη στιγμή που περπατούσε στην Ακτή Δυμαίων δέχθηκε επίθεση από τρεις αγνώστους με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους που τον ακινητοποίησαν.

Οι κουκουλοφόροι έριξαν στο έδαφος τον έντρομο 17χρονο και τον υποχρέωσαν με την απειλή μαχαιριού να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο. Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας, ωστόσο ο νεαρός βρήκε τρόπο να ειδοποιήσει την Αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως αναζητήσεις και δύο από τους τρεις δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Παρ' όλο που προσπάθησαν να διαφύγουν, τελικά συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη και στην κατοχή τους βρέθηκε το κινητό του 17χρονου που του αποδόθηκε, ενώ κατασχέθηκαν οι κουκούλες τους και το μαχαίρι με το οποίο τον απείλησαν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του τρίτου ληστή συνεχίζονται, ενώ οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης