«Κυνηγοί» μετάλλων ρήμαξαν σχολείο, εκκλησία και σπίτια σε χωριό της Ηλείας

«Κυνηγοί» μετάλλων ρήμαξαν σχολείο, εκκλησία και σπίτια σε χωριό της Ηλείας

Ξήλωσαν τους σωλήνες, τα καλώδια και τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού του ναού και έγιναν καπνός, πριν αντιληφθούν οι κάτοικοι την παρουσία τους!

astynomia_1
Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της κοινότητας Λευκοχωρίου του Δήμου Πηνειού στην Ηλεία, μετά τη νέα επιδρομή «κυνηγών» μετάλλων που λεηλάτησαν ανενόχλητοι το σχολείο, την εκκλησία και τρία σπίτια ξηλώνοντας περιφράξεις και σωληνώσεις χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!

Οι δράστες εισέβαλαν στον οικισμό το βράδυ του Σαββάτου και χρησιμοποίησαν ακόμη και τροχούς για να κόψουν τα κάγκελα από τις περιφράξεις, τους σωλήνες νερού, τους καυστήρες των καλοριφέρ και τα καλώδια παροχής ρεύματος τόσο στο κτίριο του σχολείου, όσο και στα σπίτια, αφήνοντας πίσω τους εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής!

Σαν να μην ήταν αρκετά αυτά, «χτύπησαν» και μέρα-μεσημέρι της Κυριακής, όταν τελείωσε η Λειτουργία στην εκκλησία του χωριού και έφυγαν οι πιστοί! Τότε, ξήλωσαν πάλι τους σωλήνες, τα καλώδια και τις εξωτερικές μονάδες κλιματισμού του ναού και έγιναν καπνός, πριν αντιληφθούν οι κάτοικοι την παρουσία τους!

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Μέχρι το 2022 τα φάρμακα κατά τoυ ιού

Πόκα αλά ΠΑΣΟΚ: Παιχνίδι για 6 και άγνωστο χαρτί τον Γιώργο

Η Αμυντική Συμφωνία ακύρωσε το casus belli της Τουρκίας στο Αιγαίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης