Τον άφησαν ελεύθερο και λήστεψε δεύτερη ηλικιωμένη στον Βόλο

Τον άφησαν ελεύθερο και λήστεψε δεύτερη ηλικιωμένη στον Βόλο

Σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία για ληστεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ ερευνάται αν είχε ληστέψει και άλλες ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες στο διάστημα που ήταν ελεύθερος

klopi_tsantas
Πριν από ένα μήνα είχε ληστέψει μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της κοντά στο νοσοκομείο Βόλου ένας 38χρονος Έλληνας, αλλά δεν είχε συλληφθεί λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Έτσι, συνέχισε ανενόχλητος την δράση του και, το μεσημέρι του Σαββάτου, λήστεψε μια 89χρονη!

Ο αμετανόητος κακοποιός φαίνεται ότι παρακολουθούσε την ηλικιωμένη και, όταν εκείνη μπήκε στην πολυκατοικία όπου κατοικεί στο κέντρο του Βόλου, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και κατέβηκε ένα όροφο πριν από τον δικό της. Μόλις η 89χρονη βγήκε από αυτό, της επιτέθηκε σπρώχνοντάς την βίαια με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και άρπαξε την τσάντα της!

Η τρομοκρατημένη γυναίκα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και οι γείτονες που την άκουσαν κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον δράστη πριν βγει από το κτίριο. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και στην πολυκατοικία έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 38χρονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε νέα δικογραφία για ληστεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ ερευνάται αν είχε ληστέψει και άλλες ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες στο διάστημα που ήταν ελεύθερος.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο μικροσκόπιο της εφορίας οι καταθέσεις του 2015!

Στις 10 στη Βουλή η σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα για την πανδημία

Ξεκινά δραστηριότητα η Starlink του Έλον Μασκ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης