Κονδύλης: Απορρίπτονται αδικαιολόγητα αιτήσεις δικηγόρων για ένταξη σε πρόγραμμα επιχορήγησης του ΕΣΠΑ

Κονδύλης: Απορρίπτονται αδικαιολόγητα αιτήσεις δικηγόρων για ένταξη σε πρόγραμμα επιχορήγησης του ΕΣΠΑ

Και όλα αυτά, υπογραμμίζει ο κ. Κονδύλης, «τη στιγμή που οι δικηγόροι είμαστε ο μοναδικός κλάδος που δεν ενισχύθηκε κατά την πανδημία»

dikigoroi
Για μία ακόμη φορά συνεχίζεται το «θέατρο του παραλόγου» μεταξύ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Πολιτείας, καθώς απορρίπτονται αδικαιολόγητα αιτήσεις δικηγόρων που επιθυμούσαν να ενταχθούν στη νέα δράση του ΕΣΠΑ για την «επιχορήγηση αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του Χάρης Κονδύλης υποψήφιος πρόεδρος του συνδυασμού «Διεκδικώ» στις επικείμενες εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Η δράση αυτή του ΕΣΠΑ, όπως αναφέρει ο κ. Κονδύλης, αφορά στην ενίσχυση, με τη μορφή της επιχορήγησης, των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων που επλήγησαν από την πανδημία.

Ακόμη, εξηγεί ο υποψήφιος πρόεδρος ότι «εφευρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες (όπως ότι δεν αποτυπώνεται ευκρινώς η σφραγίδα ή η ημερομηνία στο έντυπο του ΚΑΔ) απορρίπτονται αιτήσεις δικηγόρων τη στιγμή που τα στοιχεία αυτά, που ισχυρίζονται ως ελλιπή, είναι εύκολα προσβάσιμα από το TAXIS.
kondylis-5
Ο Χάρης Κονδύλης

Και όλα αυτά, υπογραμμίζει ο κ. Κονδύλης, «τη στιγμή που οι δικηγόροι είμαστε ο μοναδικός κλάδος που δεν ενισχύθηκε κατά την πανδημία, συνεχίζουμε να πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές, τέλος επιτηδεύματος και φόρους» και καταλήγει:

«Η Κυβέρνηση θα πρέπει έστω και τώρα και με τις επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ να συνδράμει τους επαγγελματίες μέσω της διευκόλυνσης ανανέωσης του εξοπλισμού τους, χωρίς να εφευρίσκει τρόπους διαφυγής».


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο κύμα κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες - Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

«Δήμητρα» της Λέσβου: Εικόνες ντοκουμέντα από το τροχαίο με την μαύρη Mercedes - Έτσι τον εγκατέλειψε ο 84χρονος

Έπιασαν ψάρι «γίγαντα» δύο τόνων στα ανοιχτά της Θέουτα στην Ισπανία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης