Συναγερμός στην Στερεά Ελλάδα για τα καιρικά φαινόμενα

Συναγερμός στην Στερεά Ελλάδα για τα καιρικά φαινόμενα

Έκκληση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού σε όλους τους κατοίκους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις - Μεγάλος στόλος από χωματουργικά μηχανήματα έχει αναπτυχθεί στις πυρόπληκτες περιοχές - Μισθώθηκαν ξενοδοχεία σε Εύβοια και Βοιωτία

5398644
Σε συναγερμό βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχει αναπτυχθεί ένας μεγάλος στόλος από χωματουργικά μηχανήματα έτσι ώστε να υπάρχει δυνατότητα άμεσων επεμβάσεων κυρίως στις πυρόπληκτες περιοχές και κυρίως στα ρέματα και τα γεφύρια που έχουν κριθεί ως επικίνδυνα.

Ακόμη έχουν μισθωθεί και ξενοδοχεία και έχουν δεσμευτεί θέσεις φιλοξενίας για την Εύβοια και την Βοιωτία για όλους εκείνους οι οποίοι είτε φοβούνται να παραμείνουν στα σπίτια τους και θέλουν να απομακρυνθούν προληπτικά είτε στην πορεία των φαινομένων αποφασιστεί η μεταφορά τους μέσω της προληπτικής απομάκρυνσης ή ακόμη για την πιθανότητα να υπάρξει απεγκλωβισμός πληγέντων.

Έκκληση για να αποφεύγουν τις άσκοπες προσπάθειες και τις άσκοπες μετακινήσεις οι κάτοικοι σε ολόκληρη την Περιφέρεια απευθύνει ο περιφερειάρχης κ. Φάνης Σπανός, ο οποίος σε δήλωσή του υπογραμμίζει πως «βρισκόμαστε αντιμέτωποι με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, τα οποία αναμένεται να πλήξουν την Περιφέρειά μας. Οι κίνδυνοι για πλημμυρικά φαινόμενα είναι υπαρκτοί και γι' αυτό καταβάλλεται η μέγιστη προσπάθεια για την ελαχιστοποίησή τους. Είναι σημαντικό να δρούμε με σύνεση και ψυχραιμία».


Ειδήσεις σήμερα:

Ιατροδικαστική εξέταση και για τα αδέρφια της 8χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο

46 νεκροί και 41 τραυματίες από φωτιά σε κτίριο στη νότια Ταϊβάν

Σε ελεύθερη πτώση η τουρκική λίρα - Ο Ερντογάν απέλυσε τρία μέλη της επιτροπής νομισματικής πολιτικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης