Φώφη Γεννηματά: Ο Λοβέρδος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο

Φώφη Γεννηματά: Ο Λοβέρδος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο

Επικοινώνησαν μαζί της Μητσοτάκης και Τσίπρας - Κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο - Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους συντρόφους της στο ΚΙΝΑΛ

gennimata_speech_antidraseis
Η είδηση της νέας περιπέτειας υγείας, στην οποία μπήκε η Φώφη Γεννηματά, προκαλεί συγκίνηση και κύμα συμπαράστασης όχι μόνο από τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο, επιφανείς παράγοντες του οποίου έσπευσαν να ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και καλή δύναμη στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.

Οι αντίπαλοί της για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ -μέχρι την ανακοίνωσή της, με την οποία αποσύρθηκε από την κούρσα- Ανδρέας Λοβέρδος και Νίκος Ανδρουλάκης, ήταν από τους πρώτους που στάθηκαν στον πλευρό της. Μάλιστα λίγο μετά τις 19:00  ο κ. Λοβέρδος ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο βρέθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται η κυρία Γεννηματά και συνομίλησαν με συγγενείς της. Με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ επικοινώνησαν τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως φίλος

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος» έγραψε ο κ. Λοβέρδος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter,
Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», έγραψε στα social media ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Κλείσιμο
«H σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν, είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας» δήλωσε από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές.
Μητσοτάκης: Από καρδιάς περαστικά - Ευχή όλων μας να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή», τονίζει στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Δένδιας: Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην κυρία Γεννηματά

«Ειλικρινείς και από καρδιάς ευχές στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, κυρία Φώφη Γεννηματά, για ταχεία ανάρρωση», εκφράζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος έγραψε στο Facebook: «Από καρδιάς θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές ευχές μου στην Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Έχει αποδείξει και άλλες φορές ότι ξέρει να δίνει μάχες και να νικά!».



«Πολλά περαστικά στην Φώφη Γεννηματά και ταχεία ανάρρωση. Είναι δυνατή θα τα καταφέρει», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
ΚΙΝΑΛ: Σύσσωμη η Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ εύχεται περαστικά στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά

«Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της», τονίζεται σε ανάρτηση που ανέβηκε στα social media του Κινήματος Αλλαγής.
«Πρόεδρε, ήμασταν δίπλα σου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες μάχες. Είμαστε όλοι δίπλα σου και σε αυτήν, την πιο σημαντική. Γιατί όπως είπαμε και χθες, δεν έχεις χάσει καμία μέχρι τώρα. Δεν βρέθηκε ακόμα η μάχη που θα χάσεις! Γρήγορα δυνατότερη, με τη γροθιά σφιγμένη!», έγραψε στο Facebook ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Πρόεδρε, ήμασταν δίπλα σου σε όλες τις εύκολες και δύσκολες μάχες. Είμαστε όλοι δίπλα σου και σε αυτήν, την πιο...

Posted by Μανώλης Χριστοδουλάκης on Tuesday, October 12, 2021
«Η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά θα βγει νικήτρια και από αυτήν τη δοκιμασία. Όπως πάντα. Με χαμόγελο, αισιοδοξία & αγωνιστικότητα. Είμαστε δίπλα της», σημείωσεο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Πάνος Βλάχος.


Ο βουλευτής και αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης έγραφε στο Twitter: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία και την ανθρώπινη ζωή. Στη Φώφη Γεννηματά και την οικογενειά της εύχομαι καλή δύναμη. Σε περιμένουμε πίσω πιο δυνατή».


«Εδώ και χρόνια η Φώφη Γεννηματά έχει αποδείξει πως γνωρίζει από δυσκολίες και έχει το σθένος να αντιμετωπίζει κάθε φορά τις προκλήσεις με τις οποίες τη φέρνει αντιμέτωπη η ζωή. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει για ακόμη μία φορά. Εύχομαι ολόψυχα καλή ανάρρωση. Είμαστε δίπλα της», τονίζει  σε ανάρτηση του στα social media o βουλευτής Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης.
«Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά. Είμαστε όλοι με τη σκέψη και την καρδιά μας δίπλα της», τονίζει μέσω Twitter η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νάντια Γιαννακοπούλου.
Σημειώνεται πως με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ επικοινώνησε τηλεφωνικά και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου της ευχήθηκε περαστικά, καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση.



«Θέλω να εκφράσω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στη Φώφη Γεννηματά. Η Πρόεδρος, είναι μια γυναίκα γενναία, με ήθος και ποιότητα. Γνωρίζω και προσωπικά τις μάχες που έχει δώσει για την υγεία της, μάχες που έχει κερδίσει και που θα συνεχίσει να κερδίζει. Από την καρδιά μου να ευχηθώ περαστικά και γρήγορα πάλι μαζί μας», τονίζει σε ανάρτησή του στα social media ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.



«Πρόεδρε,Από καρδιάς σου ευχόμαστε να πάνε όλα καλά!!. Περαστικά!!», επισημαίνει από την πλευρά του ο διευθυντής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Σαλαγιάννης.




Με τη Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε τηλεφωνικά για να της ευχηθεί καλή δύναμη ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, δήλωσε: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».
Μωραΐτης: Έχει αποδείξει ότι ξέρει να αντιμετωπίζει με γενναιότητα και αξιοπρέπεια ακόμη και τις πιο δύσκολες μάχες

«Η Φώφη Γεννηματά έχει αποδείξει ότι ξέρει να αντιμετωπίζει με γενναιότητα και αξιοπρέπεια, ακόμη και τις πιο δύσκολες μάχες. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά, ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό πολιτική δράση», επισημαίνει με ανάρτησή του ο Θάνος Μωραΐτης.


Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, απέστειλε στη Φώφη Γεννηματά το εξής μήνυμα: «Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη».

Τις ευχές του έδωσε και ο γραμματέας του ΜΕΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης:

«Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά. Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

Ειδήσεις σήμερα

Έγκυος δασκάλα 41 ετών συνελήφθη για αποπλάνηση 15χρονου - Τα sex video αποκάλυψαν τη δράση της

Χωρίς θρησκείες, χωρίς σύνορα, χωρίς ιδιοκτησία: Το «Imagine» του Τζον Λένον κλείνει τα 50

Καιρός: Βροχές, πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 8 μποφόρ - Δείτε πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης