Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές σε σπίτια και επιχείρηση στην Κρήτη

Μπαράζ συλλήψεων για κλοπές σε σπίτια και επιχείρηση στην Κρήτη

Χειροπέδες πέρασαν σε δράστες στον Δήμο Μαλεβιζίου, στο Λασίθι και το Ρέθυμνο

astynomia_1
Δεν ήταν… τυχερό το απόγευμα της Παρασκευής για τους κάθε λογής «ποντικούς» που τρύπωσαν σε σπίτια και επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Κρήτης, καθώς σε τρεις περιπτώσεις έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών!

Μεταξύ των δραστών ήταν ένας 39χρονος Παλαιστίνιος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Μαλεβιζίου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ηρακλείου, όταν προέκυψε από την προανάκριση ότι είχε μπει κρυφά λίγες ώρες νωρίτερα σε ένα σπίτι στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου και είχε κλέψει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ ο Παλαιστίνιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κλοπή.

Ούτε δεκάρα δεν πρόλαβε να ξοδέψει ένας 25χρονος Έλληνας από τα 950 ευρώ που περιείχε μαζί με προσωπικά έγγραφα το πορτοφόλι το οποίο έκλεψε από μια επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου στο Λασίθι! Λίγες ώρες αργότερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και τα χρήματα βρέθηκαν ακέραια στην κατοχή του, ενώ στο σπίτι του κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λασιθίου άσκησε στο νεαρό δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών.

Σε ένα σπίτι στο Ρέθυμνο μπήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός ένας 51χρονος Έλληνας και άρπαξε μετρητά ύψους 520 ευρώ, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, ταυτοποιήθηκε άμεσα από την προανάκριση συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και όλα όσα είχε κλέψει βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου με την κατηγορία της κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα

Ανοίγουν σήμερα τα ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου - Ποιους αφορά, τι πρέπει να ξέρουμε

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Επιδείνωση με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Γαλλία: Tο Βραβείο Μπαγιέ των πολεμικών ανταποκριτών δόθηκε σε ανώνυμο φωτογράφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης