Διπλή χασισοφυτεία δίπλα σε ποτάμι στην Ημαθία

Διπλή χασισοφυτεία δίπλα σε ποτάμι στην Ημαθία

Βρέθηκαν συνολικά 48 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια και την άρδευση της διπλής φυτείας

xasis
Οργανωμένη ήταν η χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν σε δύο σημεία σε μια δύσβατη περιοχή της Ημαθίας, δίπλα στις όχθες ποταμού που εξασφάλιζε το πότισμα των δενδρυλλίων, τέσσερις Έλληνες από τους οποίους οι δυο συνελήφθησαν με επιχείρηση των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν συνολικά 48 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2,50 μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την καλλιέργεια και την άρδευση της διπλής φυτείας. Σε έρευνες που ακολούθησαν με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. Αλεξάνδρειας στα σπίτια τους, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 315 γραμμαρίων, ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους 455 γραμμαρίων, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και δύο μοτοσικλέτες που χρησιμοποιούσαν οι καλλιεργητές. Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους συνεχίζονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης και Μακρόν δίνουν σάρκα και οστά στο σύνθημα «Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία»

Ανησυχία για ταυτόχρονη εξάπλωση γρίπης και κορωνοϊού - Η αντοχή του ΕΣΥ

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση - Τα συστήματα που φέρνουν κέρδη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης