Κάμερες παντού για εμβολιασμούς-«μαϊμού» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Κάμερες παντού για εμβολιασμούς-«μαϊμού» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ

Το «χάι τεκ» σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για εντοπισμό πέραν πάσης αμφιβολίας όσων γιατρών και υγειονομικών επιχειρούν να «εξαπατήσουν» το σύστημα για να πάρουν πλαστές βεβαιώσεις όπως έγινε στο ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
emvoliasmoi-maimou3
Νέες καταγγελίες για επίορκους γιατρούς και νοσηλευτές που εμπλέκονται σε ψεύτικους εμβολιασμούς έχουν φτάσει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΘΕΜΑτος», ετοιμάζονται και νέες επιχειρήσεις με κρυφές κάμερες, όπως συνέβη στην περίπτωση της 75χρονης γιατρού, που πιάστηκε επ’ αυτοφόρω να κάνει εμβόλιο-«μαϊμού». Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα.

Οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εκπονήσει ένα ειδικό «χάι τεκ» σχέδιο εντοπισμού και καταγραφής τέτοιων περιστατικών. Χρησιμοποιώντας μίνι κάμερες και καλωδιώνοντας καταγγέλλοντες, μετά φυσικά από ειδική άδεια, επιδίδονται σε ένα κυνήγι «αντεμβολιαστών-μαγισσών», σχηματίζοντας δικογραφίες και στέλνοντας στα δικαστήρια όποιον «συλλαμβάνουν» τα ηλεκτρονικά μάτια. Η περίπτωση της 75χρονης πλαστικού χειρουργού, η οποία εργάζεται σε ιδιωτικό κέντρο στα βόρεια προάστια, δεν είναι μεν η μοναδική, αλλά είναι χαρακτηριστική: δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο, ήθελε όμως να συνεχίσει να εργάζεται στα χειρουργεία.

Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων, είχαν ήδη πληροφορίες ότι στον συγκεκριμένο χώρο (IKA Αλεξάνδρας) πραγματοποιούνταν εικονικοί εμβολιασμοί. Ετσι, αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφές κάμερες σε δύο αίθουσες για να «τσιμπήσουν» τους αντιεμβολιαστές.
emvoliasmos-maimou-ika-alexandras
Οι κάμερες «έπιασαν» τον ψεύτικο εμβολιασμό στο IKA Αλεξάνδρας

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά: μία κάμερα κατέγραψε τη νοσοκόμα να εμβολιάζει... χωρίς εμβόλιο την αρνήτρια γιατρό -της έβαλε μάλιστα και... τσιρότο! Συνελήφθησαν και οι δύο εμπλεκόμενες. Αυτό που ερευνούν τώρα οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. είναι αν το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν μοναδική περίπτωση ή αν έχουν γίνει και άλλοι εικονικοί εμβολιασμοί στο συγκεκριμένο κέντρο.

Κλείσιμο
Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την καλωδίωση χώρων και την αξιοποίηση πληροφοριών είναι σε πλήρη εξέλιξη και, όπως λένε οι αξιωματικοί που τρέχουν την επιχείρηση «Εμβόλια-Μαϊμού», η χρήση καμερών με την καταγραφή καρέ-καρέ της παράνομης πράξης έχει να κάνει με το γεγονός ότι υπήρξαν καταγγελίες που έλεγαν ότι οι μυημένοι στο κόλπο ακολουθούν όλη τη διαδικασία του εμβολιασμού, χωρίς όμως να γίνει έγχυση του υγρού στον οργανισμό. Προχωρούν μάλιστα και σε επιφανειακό τσίμπημα, όπως έγινε στην περίπτωση της αρνήτριας πλαστικής χειρουργού, προκειμένου να εμφανίζονται πειστικοί και να μην κινούν υποψίες. Επομένως, είναι απαραίτητη η καταγραφή προκειμένου οι Αρχές να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός. Ετσι αποφασίστηκε τα ειδικά συστήματα των μίνι καμερών που διαθέτουν να ριχτούν στη μάχη κατά των αντεμβολιαστών που προσπαθούν να εξαπατήσουν το σύστημα για να πάρουν πλαστές βεβαιώσεις.


Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο εξάχρονος Φώτης που τραυματίστηκε στα καρτ - Ζήτησε να φάει παστίτσιο

arogi.gov.gr: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους σεισμόπληκτους της Κρήτης - Πώς θα αποζημιωθούν


Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σλοβακία μπορούν να αναβαθμίσουν σημαντικά τους αμυντικούς και διπλωματικούς τους δεσμούς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης