«Η 2χρονη ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα» λέει η γυναίκα που την έσωσε στη Βάρκιζα - «Χτυπούσα πόρτες σε σπίτια για να βρω τον οδηγό»

«Η 2χρονη ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα» λέει η γυναίκα που την έσωσε στη Βάρκιζα - «Χτυπούσα πόρτες σε σπίτια για να βρω τον οδηγό»

Ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα, αναφέρει η Αδαμαντία, που εντόπισε τη μικρή Αννούλα μέσα στο σχολικό λεωφορείο - Άρχισε να ψάχνει από πού ακούγονται τα κλάματα, ενώ τη βρήκε σε σοκ

varkiza_dixrono
Σε τραγική κατάσταση εντόπισε η Αδαμαντία το δίχρονο κοριτσάκι που είχε ξεχαστεί για ώρες σε σχολικό λεωφορείο, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Το περιστατικό, που σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε παιδικό σταθμό της Βάρκιζας, προκάλεσε σάλο, καθώς το κοριτσάκι ήταν για αρκετές ώρες μέσα στο λεωφορείο.

Η γυναίκα που την εντόπισε ανέφερε στο notiareport.gr τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εντόπισε τη μικρή Αννούλα.

«Άκουγα κλάματα και έψαχνα να βρω από πού ακριβώς ακουγόταν. Ξαφνικά, ενώ γύριζα γύρω-γύρω από το λεωφορείο, που δεν είχε ορατότητα καθώς υπήρχαν αυτοκόλλητα στο αυτοκίνητο και κουρτίνες τραβηγμένες, βρήκα ένα κοριτσάκι, την Αννούλα, η οποία έκλαιγε και ήταν σε τραγική κατάσταση γιατί είχε πάθει σοκ».

Η γυναίκα συνεχίζει τη διήγησή της. Στην αρχή προσπάθησε να δει αν υπήρχε κάποιος εκπαιδευτικός ή ο οδηγός μέσα. Ωστόσο το παιδί ήταν κλειδωμένο και μόνο του. «Οι πόρτες δεν άνοιγαν, ούτε τα παράθυρα δεν ήταν ανοιχτά. Δεν υπήρχε οξυγόνο μέσα στο λεωφορείο» ανέφερε.

«Σοκαρισμένη κάλεσα με ένα φιλικό μου πρόσωπο το σχολείο και είπαμε να έρθει γρήγορα ο οδηγός να ανοίξει την πόρτα του παιδιού. Όσο περίμενα να έρθει ο οδηγός πήγαινα και χτύπαγα τις πόρτες στα σπίτια, μήπως είναι εκεί κοντά για να δω αν μπορεί να έρθει να ανοίξει το λεωφορείο» εξηγεί. 


H κοπέλα που βρήκε το 2χρονο κορίτσι
Κλείσιμο


Το παιδί «ήταν μούσκεμα από τον ιδρώτα»

Το κοριτσάκι, όπως λέει η γυναίκα «ήταν σε τραγική κατάσταση. Ήταν μούσκεμα όλο από τον ιδρώτα. Και τα ρούχα του και τα μαλλάκια του. Λες και το είχες βρέξει με νερό». Στην αρχή, προσπάθησε να την ηρεμήσει και να της δώσει φροντίδα.

Η Αδαμαντία υποστηρίζει ότι ενημέρωσαν την αστυνομία. Ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι αρχές, ο οδηγός μίλησε με το σχολείο και της ζήτησε να του δώσει το κοριτσάκι για να το μεταφέρει στον παιδικό σταθμό. «Του είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει το παιδί να το πάει στο σχολείο γιατί το παιδί ήταν σε τραγική κατάσταση, είχε πάθει σοκ και χρειαζόταν τη μαμά του», σημειώνει η γυναίκα, που περίμενε μέχρι να έρθει η αστυνομία και η μητέρα του κοριτσιού.

Εκεί βρέθηκαν και δύο εκπαιδευτικοί από το σχολείο, που της είπαν ότι δεν ειδοποίησαν τη μητέρα, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις πρώτα βλέπουν σε τι κατάσταση είναι το παιδί και μετά ενημερώνουν τους γονείς. Ωστόσο η μητέρα ενημερώθηκε από την αστυνομία.

Η κοπέλα παραμένει σε επικοινωνία με την οικογένεια της μικρής και του δικηγόρου της, ενώ, όπως υποστηρίζει, το παιδί είναι ακόμα σε τραγική κατάσταση και δεν μπορεί να μείνει μόνο του.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Ρόδο: «Ο δολοφόνος είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και παρακολουθούσε την Ντόρα»


Ο Πελέ αναρρώνει και παίζει χαρτιά μαζί με την κόρη του στο νοσοκομείο


Τένις: Στον τελικό του Ostrava Open η Σάκκαρη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης