Missing Alert: Εξαφανίστηκε 49χρονος από τη Γλαύκη Λάρισας

Missing Alert: Εξαφανίστηκε 49χρονος από τη Γλαύκη Λάρισας

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις»  ή στα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας

MISSING-ALERT-ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ-SITE-BLOGS
Στις 14/9/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλαύκη Λάρισας, ο Ιωάννης Καραΐσκος 49 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Καραΐσκου Ιωάννη στις 16/9/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των οικείων του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Καραϊσκος Ιωάννης έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε τζιν παντελόνι και γαλάζια μπλούζα. Έφυγε με το όχημα του, μάρκας Citroen Xara, βυσσινί χρώματος, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΥΖΚ6327.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Ειδήσεις σήμερα

Πρώτη δημοσκόπηση μετά τη ΔΕΘ: Μπροστά η ΝΔ με διαφορά 11,9% στην πρόθεση ψήφου

Λευκός Οίκος μετά τη γαλλική οργή: Το Παρίσι είχε ενημερωθεί για τη συμμαχία AUKUS - Διαψεύδουν οι Γάλλοι

Η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι... 50 αποχρώσεις του «κίτρινου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης