Μεσσηνία: Δολοφόνησε ηλικιωμένο, αλλά ήταν ελεύθερος επί 10 χρόνια

Μεσσηνία: Δολοφόνησε ηλικιωμένο, αλλά ήταν ελεύθερος επί 10 χρόνια

Αφού τον στραγγάλισε, πήγε σπίτι του να δει τηλεόραση 

περιπολικο
Επί μια ολόκληρη δεκαετία παρέμενε ελεύθερος και μάλιστα κυκλοφορούσε σαν κύριος στην ίδια περιοχή όπου είχε δολοφονήσει έναν ηλικιωμένο  για να τον ληστέψει ένας Αλβανός κακοποιός! Μάλιστα, συνεργός του ήταν ένας ομοεθνής του ο οποίος αργότερα κατηγορήθηκε για άλλες δύο δολοφονίες, στην Τρίπολη και τη Νάξο!

Ο 46χρονος, πλέον, Artan Dragoshi ζούσε ανενόχλητος στην κοινότητα Φαρακλάδα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, παρ’ όλο που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Κυπαρισσίας για τη δολοφονία με πρωτοφανή αγριότητα του 79χρονου εργοδότη του στο χωριό Σπηλιά, μόλις δυο χιλιόμετρα πιο μακριά! Εκεί τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και ήδη πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Ο Αλβανός κακοποιός απασχολείτο το 2011 σε αγροτικές εργασίες στο κτήμα του ηλικιωμένου, μαζί με τον συμπατριώτη του Bariam Mondi, που αργότερα θεωρήθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνος και με χαρακτηριστικά… serial killer! Αρχικά, διανυκτέρευε σε μία αγροτική κατοικία που ανήκε στον 79χρονο, όμως επειδή δεν πλήρωνε ενοίκιο ο ηλικιωμένος σταμάτησε να του την παραχωρεί. Ένα βράδυ, στις 8 Μαΐου 2011, τον βρήκε μέσα, διαπληκτίστηκαν και ο Αλβανός τον στραγγάλισε με τη βοήθεια του ομοεθνούς του. Στη συνέχεια, οι δράστες πήγαν στο σπίτι του θύματος, άρπαξαν 200 ευρώ, έφαγαν, είδαν τηλεόραση, κοιμήθηκαν και έφυγαν το πρωί!

Η δολοφονία εξιχνιάστηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν, αλλά οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι ως τις 20 Φεβρουαρίου 2015, που συνελήφθη ο 31χρονος -τότε- Bariam Mondi ή «Παπαγιάνι» ή «Βαγγέλη». Μάλιστα ομολόγησε ότι, μόλις τέσσερις μήνες μετά την δολοφονία του 79χρονου στην Κυπαρισσία, είχε διαπράξει και άλλη στις 4 Σεπτεμβρίου 2011! Τότε, μαζί με συμπατριώτες του, ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου έναν 77χρονο αγρότη μέσα στο σπίτι του στο χωριό Βούρβουρα Αρκαδίας, ενώ έδεσαν και φίμωσαν την σύζυγό του που τούς εκλιπαρούσε να σταματήσουν! Στη συνέχεια, άρπαξαν 1.000 ευρώ και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και εξαφανίστηκαν.

Ο ίδιος κακοποιός δολοφόνησε στις 18 Οκτωβρίου 2014 και την 59χρονη ζωγράφο Κατερίνα Ζαζάνη, στο σπίτι της οποίας στη Νάξο έκανε εργασίες εποχικού χαρακτήρα! Η αιτία, όπως είπε, ήταν επειδή αντιδικούσαν λόγω των απαιτήσεων της γυναίκας σχετικά με την δουλειά του κι έτσι την στραγγάλισε, την έδεσε με σπάγκο στα χέρια και στα πόδια, άρπαξε 200 δολάρια, δυο κινητά και μία χρυσή αλυσίδα και εξαφανίστηκε!

Ειδήσεις σήμερα:

AUKUS: Στρατηγική συμμαχία ΗΠΑ-Αυστραλίας και Ηνωμένου Βασιλείου ενάντια στην Κίνα - Οι αντιδράσεις από Πεκίνο και Παρίσι

Δίκη για επίθεση με βιτριόλι: «Θα είμαι παρούσα σε κάθε συνεδρίαση» δήλωσε η Ιωάννα

Τρίτη δόση: Πόσοι την έλαβαν το πρώτο 48ωρο - Τι ακολουθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης