Εξαρθρώθηκε συμμορία κλεφτών που δρούσε στα νότια προάστια

Εξαρθρώθηκε συμμορία κλεφτών που δρούσε στα νότια προάστια

Συνελήφθησαν δύο μέλη της - Πάνω από 700.000 ευρώ η λεία τους

symmoria_notia_proastia_xxr
Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στα νότια προάστια και διέπραττε συστηματικά κλοπές σε σπίτια προχώρησε η αστυνομία.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό έχουν συλληφθεί δύο Έλληνες, ηλικίας 31 και 27 ετών, με τον πρώτο να χαρακτηρίζεται ως ο αρχηγός της συμμορίας και ο δεύτερος μέλος της, ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Η συμμορία χτυπούσε σε σπίτια στη Βουλιαγμένη, τον Άλιμο, τη Γλυφάδα, την Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Βύρωνα, Παλαιό Φάληρο και τους Αγίους Αναργύρους. Εξιχνιάστηκαν συνολικά εννέα κλοπές σε σπίτια από τα οποία οι κλέφτες είχαν αρπάξει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, των οποίων η αξία ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.

Σε βάρος του 27χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε επιπλέον δικογραφία για κλοπή πιστολιού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.  Πλέον θα κληθούν τα θύματα των κλοπών ώστε να αναγνωρίσουν τα δικά τους αντικείμενα μεταξύ των κλοπιμαίων που ανακτήθηκαν από την αστυνομία και να τους αποδοθούν. Εκτός από τα κλοπιμαία, στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο που είχε κλαπεί το 2015, σφαίρες, σύστημα οξυγονοκόλλησης για τη διάνοιξη χρηματοκιβωτίων και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν κατά την παράνομη δράση τους.  Στην επιχείρηση εξάρθρωσης της συμμορίας έγιναν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντν στο Ζεφύρι και τις Αχαρνές Αττικής.

15092021paroysiasi002
15092021paroysiasi003


Ειδήσεις σήμερα:

Εμβολιασμός: Τρίτη δόση και στους υγειονομικούς - Ρεκόρ στα τεστ για να ελεγχθεί η πανδημία

Σάλος με βίντεο αρνητών: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες» - Απαιτούσαν να μπει η κόρη τους στο σχολείο

Ληστεία σε τράπεζα: Ψάχνουν αντιεξουσιαστή - Υπήρχε και τσιλιαδόρος στη Μητροπόλεως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης