Χανιά: Ανήλικοι έκαναν βόλτες με... κλεμμένη μηχανή!

Χανιά: Ανήλικοι έκαναν βόλτες με... κλεμμένη μηχανή!

Τρεις ακόμη συλλήψεις στην περιοχή για κλοπές σε καταστήματα - Διαρρήκτης κρύφτηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα

ffca7222f8069e7abe08f0ca86e00456
Ξινές βγήκαν οι βόλτες με τη μοτοσικλέτα που έκλεψαν στα Χανιά για δυο ανήλικους Έλληνες, καθώς συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, μαζί με τον πατέρα του ενός και τη μητέρα του άλλου στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Στα Χανιά, πάλι, οι άνδρες της Άμεσης Δράσης πέρασαν χειροπέδες σε τρεις Ελληνίδες που μπήκαν σε ένα κατάστημα τουριστικών ειδών, απασχόλησαν τον ιδιοκτήτη και επιχείρησαν να κλέψουν εμπορεύματα. Ακόμη, συνέλαβαν και έναν αλλοδαπό ο οποίος μπήκε ως πελάτης σε ένα μίνι μάρκετ και έκλεψε φιάλες αλκοολούχων ποτών. Όλοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κλοπή.

Κρύφτηκε στον ακάλυπτο ο επίδοξος διαρρήκτης

Στο μπαλκόνι ενός ισόγειου διαμερίσματος στην πόλη των Ιωαννίνων σκαρφάλωσε ένας Έλληνας με σκοπό να τρυπώσει μέσα, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ένοικο που ειδοποίησε την Αστυνομία και τράπηκε σε φυγή, το βράδυ της Δευτέρας. Στην πολυκατοικία έφτασαν άμεσα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι δεν άργησαν να τον εντοπίσουν κρυμμένο στον ακάλυπτο χώρο. Ο δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου - Το σχέδιο της επιτροπής

iPhone 13: Ελκυστικό ναι, επαναστατικό όχι

ΗΠΑ-Κίνα: «Άκυρο» στον Μπάιντεν από τον Σι Τζινπίνγκ για δια ζώσης σύνοδο κορυφής - Διαψεύδει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης