Κρήτη: Πουλούσαν «μαϊμού» κοκαΐνη σε ανυποψίαστους τουρίστες - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Πουλούσαν «μαϊμού» κοκαΐνη σε ανυποψίαστους τουρίστες - Δείτε βίντεο

Ένα ζευγάρι Ελληνοκαναδών, προμήθευαν άγνωστη ουσία (εκτιμάτε πως ήταν ξυλοκαίνη) κυρίως σε νεαρούς τουρίστες στην ευρύτερη περιοχή των Μαλίων, έναντι 70 ευρώ το γραμμάριο - Εισαγγελέας και ανακριτής απαγόρευσαν στο ζεύγος να φύγει από τη χώρα μέχρι να διαπιστωθεί η σύσταση της σκόνης

cocaine
Ένα ζευγάρι Ελληνοκαναδών πουλούσαν σκόνη άγνωστης σύστασης (πιθανώς πρόκειται για ξυλοκαίνη) ως κοκαΐνη σε ανυποψίαστους τουρίστες, κερδίζοντας χιλιάδες ευρώ. Το ζεύγος των επιτήδειων που είχε φτάσει στην Κρήτη πριν απο περίπου ένα μήνα, πουλούσε την σκόνη προς… 70 ευρώ το γραμμάριο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, πρόκειται για έναν 55χρονο άνδρα και μια 61χρονη γυναίκα. Το ζεύγος είχε νοικιάσει σπίτι στα Μάλια και... έσπρωχνε το εμπόρευμα τους στα νυκτερινά «νταλαβέρια» της ευρύτερης περιοχής.

Η δράση του ζεύγους δεν άργησε να υποπέσει στην αντίληψη της ΕΛ.ΑΣ. και τελικά ο 55χρονος και η 61χρονη έπεσαν συνελήθησαν απο αστυνομικούς του Τμήματος Χερσονήσου. Στις αποσκευές του ζευγαριού εντοπίστηκαν 800 γραμμάρια της εν λόγω ουσίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ζεύγος σκόπευε να αφήσει την Κρήτη και να συνεχίσει -πιθανώς- τη δράση του στην Ιμπιζα της Ισπανίας.

Η ξυλοκαϊνη χρησιμοποιείται ευρέως ως τοπικό αναισθητικό με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς οι παρενέργειες που ενδεχομένως προκαλεί, μπορεί να είναι σοβαρές για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η σύσταση της επίμαχης "σκόνης" που διακινείτο από το ζευγάρι των Ελληνοκαναδών, αναμένεται να εξακριβωθεί μετά από εξειδικευμένες εργαστηριακές εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, μετά την εμφάνισή τους ενώπιον των τοπικών δικαστικών Αρχών, εισαγγελέας και ανακριτής απαγόρευσαν στο ζεύγος να φύγει από τη χώρα, μέχρις ότου βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και διακριβωθεί η επικινδυνότητα της επίμαχης ουσίας.

Πουλούσαν fake ... κοκαΐνη έναντι 70 ευρώ το γραμμάριο


Κλείσιμο
Πηγή:cretetv.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ελλάδα: Αναπτυξιακό άλμα με αύξηση του ΑΕΠ 8,2% για το 2021 προβλέπει η Moody's Analytics

#MeΤoo στη Δικαιοσύνη: Γυναίκα δικαστής κατηγορεί εφέτη για βιασµό - Την κακοποίησε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων

Η παρουσίαση του νέου iPhone από την Apple
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης