Πήλιο: «Ψάρεψε» το πτώμα αγνοούμενου και το πέταξε πάλι στη θάλασσα!

Πήλιο: «Ψάρεψε» το πτώμα αγνοούμενου και το πέταξε πάλι στη θάλασσα!

Aναπάντεχη τροπή πήρε η έρευνα του Λιμενικού για τον 72χρονο ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοείτο από το Σάββατο και βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής

limeniko
Ανατριχίλα προκαλεί η αναπάντεχη τροπή που πήρε η έρευνα του Λιμενικού για τον 72χρονο ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοείτο από το Σάββατο και βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής στην παραλία της Αργαλαστής στο νότιο Πήλιο. Όπως προέκυψε, τον είχε ανασύρει νωρίτερα με τα δίχτυα του ένας 52χρονος ψαράς, αλλά τον πέταξε πάλι στη θάλασσα!

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο και τα ρούχα του άτυχου ψαροντουφεκά που ήταν κάτοικος της Αγριάς και η οικογένειά του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ώρες. Λίγο αργότερα, βρήκαν και τον ίδιο νεκρό σε βραχώδη περιοχή στην παραλία Μελανή του Πηλίου.

Όμως, στην ίδια παραλία εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής ο 52χρονος και αποκαλύφθηκε ότι είχε πιάσει τον άτυχο ηλικιωμένο χωρίς τις αισθήσεις του στα δίχτυα του, ενώ ψάρευε στην θαλάσσια περιοχή Ξυνόβρυση Πηλίου! Όμως, αντί να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές ότι τον είχε βρει, τον έριξε πάλι στη θάλασσα και το απέκρυψε! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.


Ειδήσεις σήμερα

Met Gala: Η «κατράμι» εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν, η αιθέρια Κένταλ Τζέντερ και η... καουμπόισσα JLo

Το ξέσπασμα της Έλενας Πολυχρονοπούλου μετά την προφυλάκιση για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης και το στοιχείο που την «έκαψε»

Fake εμβολιασμοί: Στο μικροσκόπιο «εισαγόμενα» πιστοποιητικά και εργαζόμενοι στους κλειστούς χώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης