Μεγάλη φυτεία κάνναβης σε... αρδευτικό κανάλι στην Κατερίνη

Μεγάλη φυτεία κάνναβης σε... αρδευτικό κανάλι στην Κατερίνη

Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα κρυμμένοι ολόγυρα και, μόλις εμφανίστηκε ο καλλιεργητής, τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες

Katerini-kanali-xasisofyteia
Χωρίς να κοπιάζει εξασφάλιζε το πότισμα της αρκετά μεγάλης χασισοφυτείας που καλλιεργούσε σε περιοχή της Πιερίας ένας Έλληνας, καθώς την είχε απλώσει κατά μήκος ενός αρδευτικού καναλιού! Όμως, η φυτεία εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των ανδρών της Ασφάλειας Κατερίνης.

Οι αστυνομικοί έστησαν ενέδρα κρυμμένοι ολόγυρα και, μόλις εμφανίστηκε ο καλλιεργητής, τον ακινητοποίησαν και του φόρεσαν χειροπέδες. Στο σημείο δίπλα στο κανάλι βρέθηκαν 89 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,40 μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, αλλά ένα χασισόδεντρο ύψους 1,90 μέτρου κατασχέθηκε σε ένα παρακείμενο αγρόκτημα, όπου το καλλιεργούσε ο ίδιος.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 31 γραμμαρίων και σπόροι κάνναβης και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Καρδίτσα: «Πανδημία» εικονικών εμβολιασμών - «Μέχρι τέλους» η διερεύνηση της υπόθεσης

Συνάντηση Μητσοτάκη με Παραολυμπιονίκες: «Μας κάνετε περήφανους»

Τραγωδία στην Ινδονησία: 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας πυρκαγιάς σε φυλακή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης