Προσλήψεις στο τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής - Δείτε την προκήρυξη

Προσλήψεις στο τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής - Δείτε την προκήρυξη

Οκτάμηνες θέσεις εργασίας με ΑΣΕΠ στο τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής - Το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά εντός της δεκαήμερης προθεσμίας

PROSLIPSEIS-DOKIMOI
Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαπέντε ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής προχωρά ο ΑΣΕΠ



Πρόκειται για θέσεις νοσηλευτών,μαγείρων,ηλεκτρολόγων,τραπεζοκόμων,λαντζέρηδων και καθαριστριών. 

Οι υποψήφιοι  οφείλουν να υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου» με σήμανση έκδοσης «10-06-2021».

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, 7οχιλ.Ε.Ο. Κομοτηνής - Ξάνθης, Τ.Κ.69100 - Κομοτηνή, απευθύνοντάς την στo Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, υπόψιν Κου Αστυνόμου Β΄ ΜΠΑΜΠΑΛΗ Περικλή (τηλ. επικοινωνίας: 25310-57021, 25310-57014, 25310-57008).

Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών. Από την προκήρυξη προκύπτει ότι θα επιλεγούν απόφοιτοι Λυκείου. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας.

Κλείσιμο
Η προκήρυξη ΕΔΩ

Το έντυπο ΣΟΧ, ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Mad Clip: Ποιος ήταν ο τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Από τη Νέα Υόρκη στη μουσική καταξίωση στην Ελλάδα

Mad Clip: Τάμτα και Πάρης Κασιδόκωστας αφήνουν λουλούδια στο σημείο του τροχαίου

Μίκης Θεοδωράκης: Σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Αδιευκρίνιστο το πού θα ταφεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης