Αφροδίτη Μπάρμπα: Ο γάμος και το επεισοδιακό διαζύγιο του μοντέλου με τον Άραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ

Αφροδίτη Μπάρμπα: Ο γάμος και το επεισοδιακό διαζύγιο του μοντέλου με τον Άραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ

Από τον  διαγωνισμό Playmate το 2011, στον γάμο το 2014  με τον  Σεΐχ Σατζ Ρασίντ, στο διαζύγιο και σήμερα στη σύλληψη για κοκαΐνη στη Γλυφάδα

manous
Το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη  για διακίνηση κοκαΐνης στη Γλυφάδα, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. 

Εκτός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις εμφανίσεις στο παρελθόν  και τη  συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate 2011 και στο GNTM2, η Αφροδίτη Μπάρμπα, είχε απασχολήσει τις κοσμικές στήλες με τον επεισοδιακό γάμο της με τον Άραβα  Σεΐχ Σατζ Ρασίντ.

Ο Σεΐχ Σατζ Ρασίντ ερωτεύτηκε παράφορα την Ελλάδα και τις Ελληνίδες, με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γλυφάδα. 

Είναι ευρύτερα γνωστός στα καλά στέκια των νοτίων προαστίων και μάλιστα έχει απασχολήσει τις στήλες των περιοδικών lifestyle. 

Το 2014 γνωρίζει την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία τότε ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια μετά στις Μαλδίβες, συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016, έχοντας ήδη αποκτήσει μια κόρη, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε το μοντέλο. Χωρίζουν επεισοδιακά έναν χρόνο μετά. Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα η Μπάρμπα κατηγορεί τον Ρασίντ για ψυχολογική βία που ασκούσε εναντίον της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ισχυρίζεται ότι αναγκαζόταν να μένει για αρκετές μέρες μόνη μαζί με τη μικρή τους κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο, πως τη μείωνε ως γυναίκα, πως της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη, ούτε στο παιδί τους.
aravas__1_
aravas__5_
Με την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, γνωρίζονται το 2014 όταν εκείνη ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια μετά στις Μαλδίβες, όμως το διαζύγιό τους θα είναι επεισοδιακό με καταγγελίες εναντίον του Αραβα επενδυτή για κακοποίηση και αδιαφορία για το παιδί τους
Κλείσιμο


«Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα», είχε πει στη συνέντευξή της, για να προσθέσει ότι ο σύζυγός της την πίεζε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ κάποια στιγμή είχε κλειδώσει εκείνη και την κόρη της σε ένα δωμάτιο για αρκετές ώρες. Στην εξώδικη διαμαρτυρία της με ημερομηνία 19/10/2018 η Αφροδίτη Μπάρμπα γνωστοποιεί στον σύζυγό της τα αιτητικά δικαιώματα διατροφής ως προς εκείνη και την ανήλικη κόρη τους, τονίζοντας ότι «έως σήμερα το μόνο που εξέλαβα είναι η πλήρη αδιαφορία σας». Και συνεχίζει: «Εχω δε προσπαθήσει άπειρες φορές να σας καλέσω στο κινητό σας τηλέφωνο προκειμένου να έχουμε μια καλή επικοινωνία, αποκλειστικά με γνώμονα το συμφέρον του ανήλικου τέκνου μου, και αντ’ αυτού μου κλείνετε το τηλέφωνο αρνούμενος οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας».

Το μοντέλο ζητούσε από τον Αραβα επιχειρηματία να της καταβάλλει 380 ευρώ τον μήνα για τον παιδικό σταθμό της κόρης τους, 25 ευρώ για την ιατρική της περίθαλψη και 2.000 ευρώ της ίδιας ετησίως. Επιπλέον, 2.000 ευρώ ετησίως για ένδυση και άλλα 2.000 ευρώ τον χρόνο για τις διακοπές τους Χριστούγεννα και καλοκαίρι. Για την ψυχαγωγία της κόρης τους αξίωνε 200 ευρώ τον μήνα, επισημαίνοντας ότι τις παραπάνω ανάγκες του ανήλικου παιδιού τους η ίδια δεν ήταν σε θέση να τις ικανοποιήσει από μόνη της διότι στερούνταν οποιασδήποτε περιουσίας ή εισοδήματος από την άσκηση εργασίας ή άλλης φύσεως πόρων.

Μάλιστα στην εξώδικη διαμαρτυρία περιλαμβάνεται και έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, το οποίο αφορά περιστατικό που καταγράφηκε στο βιβλίο συμβάντων του Α.Τ. Γλυφάδας. Σε αυτό το έγγραφο αναφέρεται ένα επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μεταξύ της Αφροδίτης Μπάρμπα και του Αραβα επιχειρηματία μετά την άρνησή του, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν, να της επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα την ανήλικη κόρη τους, με αποτέλεσμα το μοντέλο να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Δείτε όσα είχε διηγηθεί για τη ζωή της μαζί του:

Η ζωή της εστεμμένης στο "χρυσό κλουβί" του Σεΐχη συζύγου της και ο δύσκολος χωρισμός!


Ειδήσεις σήμερα:

Αποζημιώσεις πυρόπληκτων: Πότε θα πιστώνονται στους δικαιούχους


Εμβόλιο ή αναστολή και με τον νόμο: Με δικαστική βούλα εκτός εργασίας οι ανεμβολίαστοι

Συνελήφθη στη Γλυφάδα γνωστό μοντέλο για διακίνηση κοκαΐνης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης