Φωτιά στη Ρόδο: Συνελήφθη 57χρονη για τρεις περιπτώσεις εμπρησμού - Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Φωτιά στη Ρόδο: Συνελήφθη 57χρονη για τρεις περιπτώσεις εμπρησμού - Μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική

Oι φωτιές εκδηλώθηκαν στις περιοχές Καρακόνερο, κοντά στην ΕΡΑ Ρόδου, καθώς και στο στάδιο «Καλλιπάτειρα», στις 14 Αυγούστου

ροδος
Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορείται 57χρονη πολίτης Βουλγαρίας, η οποία διαμένει στο νησί της Ρόδου και η οποία συνελήφθη. Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου.

Η αλλοδαπή, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται ως το άτομο που προκάλεσε τρεις πυρκαγιές σε διαφορετικά σημεία στις παρυφές της πόλης της Ρόδου στις 14 Αυγούστου (οι πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν από την Πυροσβεστική προτού αυτές πάρουν ανησυχητικές διαστάσεις).

Συγκεκριμένα, οι φωτιές εκδηλώθηκαν στις περιοχές Καρακόνερο, κοντά στην ΕΡΑ Ρόδου, καθώς και στο στάδιο «Καλλιπάτειρα».

Με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου αποφασίστηκε η μεταφορά της 57χρονης στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Ρόδου, ενώ με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της θα κινηθεί και η προβλεπόμενη από το νόμο ποινική διαδικασία για τα παραπάνω περιστατικά.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άνοιξε η πλατφόρμα για την εφάπαξ ενίσχυση 718,65 ευρώ στους πυρόπληκτους εργαζόμενους

Ενισχυτική δόση εμβολίου: Πόσο αναγκαία είναι - Πώς «δουλεύει» με τα αντισώματα και πώς μπορεί ν' αλλάξει τον εμβολιαστικό κύκλο

Οι πρώτες Αφγανές γυναίκες που πήραν μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες μιλούν για τη βία των Ταλιμπάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης