Βόλος: Απείλησε και χτύπησε δυο γυναίκες για να κλέψει... παντελόνι!

Βόλος: Απείλησε και χτύπησε δυο γυναίκες για να κλέψει... παντελόνι!

Ο 28χρονος, που είναι γνώριμος στην Ασφάλεια για παρόμοιες υποθέσεις, ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος

peripoliko
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί ένας 28χρονος Ρομά, ο οποίος επιτέθηκε στην υπάλληλο ενός καταστήματος στον Βόλο που προσπάθησε να τον εμποδίσει να κλέψει ένα... παντελόνι και στη συνέχεια απείλησε την υπεύθυνη του μαγαζιού ότι θα την χτυπούσε!

Ο νεαρός δράστης λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά την άτυχη υπάλληλο, που έχασε την ισορροπία της και έπεσε από τα σκαλοπάτια του καταστήματος! Όμως, δεν πτοήθηκε και, αφού απείλησε την υπεύθυνη, τράπηκε σε φυγή κρατώντας το παντελόνι! Οι δυο γυναίκες ειδοποίησαν την Αστυνομία και ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ που ήταν εκτός υπηρεσίας αλλά βρισκόταν κοντά στο κατάστημα κατάφερε να τον ακινητοποιήσει πριν απομακρυνθεί.

Ο 28χρονος, που είναι γνώριμος στην Ασφάλεια για παρόμοιες υποθέσεις, ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν είχε συναίσθηση του τι έκανε! Σε βάρος του η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη για ληστεία και απλή σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκδόσεις Λιβάνη: Πώς ο φημισμένος εκδοτικός οίκος έφτασε στα πρόθυρα της οικονομικής καταστροφής

Κορωνοϊός: Κατά 66% αυξήθηκαν οι διασωληνωμένοι μέσα σε ένα μήνα - Σε ποιες περιοχές είναι αυξημένος ο δείκτης θετικότητας

Λούρδη Λεόν - Η κόρη της Μαντόνα ξεσπά: «Δεν είμαι αυτό το ατάλαντο πλουσιοκόριτσο, που της τα έδωσαν όλα έτοιμα όπως νομίζετε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης