Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας το φονικό

Σέρρες: Για τα μάτια μιας κοπέλας το φονικό

Ο 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου δράστη από το Λιβαδοχώρι 

peripoliko-arthro
Η ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως ήταν το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 20χρονου με δράστη έναν 22χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην περιοχή Άνω Καμήλα των Σερρών, λίγο μετά τη 1 τα ξημερωμένα της Τρίτης.

Ο δολοφονημένος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών φέρεται ότι είχε κάνει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου από το Λιβαδοχώρι, ο οποίος είχε επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο στην Καμήλα. Μάλιστα, βρίσκονταν στην ίδια παρέα που βρέθηκε στο πάρκο του χωριού και τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε.

Όμως, ξαφνικά, οι δυο νέοι άρχισαν να καυγαδίζουν με αποτέλεσμα ο 22χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20χρονο χτυπώντας τον στην καρδιακή χώρα. Ο άτυχος νεαρός σωριάστηκε νεκρός, καθώς το πλήγμα επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ωστόσο, τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, με έρευνες σε σπίτια συγγενών του στην Άνω Καμήλα και στο Λιβαδοχώρι, αλλά και σε υπαίθρια σημεία απέδωσε, καθώς συνελήφθη νωρίτερα το μεσημέρι. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο φονικό και σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος του δράστη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης