Θεσπρωτία: Εξαπάτησε ξενοδόχο και παραβίαζε οχήματα λουόμενων

Θεσπρωτία: Εξαπάτησε ξενοδόχο και παραβίαζε οχήματα λουόμενων

Κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν οι δράστες και ένα κατσαβίδι

parking-paralia-1
Μόλις τελείωσε τις διακοπές που έκανε με την σύντροφό του, για τις οποίες δεν είχαν... πληρώσει το κατάλυμά τους, το έριξε στις διαρρήξεις αυτοκινήτων των λουόμενων που έκαναν μπάνιο στις παραλιακές περιοχές της Θεσπρωτίας ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη στην Πλαταριά!

Μετά τις απανωτές διαρρήξεις που έγιναν την τελευταία εβδομάδα στην περιοχή, είχε συσταθεί ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και της Ο.Π.Κ.Ε., η οποία κατάφερε την Κυριακή να εντοπίσει δυο Έλληνες που παραβίασαν τρία οχήματα και άρπαξαν ένα μικρό χρηματικό ποσό και δύο τσάντες. Μάλιστα, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο μετακινούνταν οι δράστες και ένα κατσαβίδι.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο ένας από τους συλληφθέντες μαζί με την σύντροφό του τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί, είχαν εξαπατήσει τον ιδιοκτήτη του τουριστικού καταλύματος στο οποίο διέμεναν στην Ηγουμενίτσα και είχαν εξαφανιστεί χωρίς να τον πληρώσουν! Σε βάρος των δυο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, απόπειρα κλοπής και φθορές ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που τους παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση, ενώ για την απάτη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού.

Έκλεψε πέντε μηχανές στη Λάρισα
Τρεις μοτοσικλέτες και δυο μοτοποδήλατα έκλεψε από τις 9 ως τις 30 Ιουλίου από την πόλη της Λάρισας ένας Έλληνας, παραβιάζοντας τις κλειδαριές του τιμονιού και της μίζας. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας βρήκαν τέσσερα από τα πέντε δίκυκλα και τα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξιχνιάσει και άλλες κλοπές που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιές: Αποζημιώσεις «fast track» για τους πυρόπληκτους: Όλο το πακέτο που θα εγκριθεί στο υπουργικό συμβούλιο - Πώς θα δοθούν

Ντουμπάι: «Αποφυλακίστηκε» η πριγκίπισσα Λατίφα; - Δείτε φωτογραφία της από ταξίδι στην Ισλανδία


Πύρινος εφιάλτης: Ιστορίες και δάκρυα στα μέτωπα της τραγωδίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης