Αίγυπτος: Αλληλέγγυα στην Ελλάδα για τις καταστροφικές πυρκαγιές

Αίγυπτος: Αλληλέγγυα στην Ελλάδα για τις καταστροφικές πυρκαγιές

O υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια,  εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του στο να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί με τις φωτιές

4864471
Την αλληλεγγύη της κυβέρνησης και του λαού της Αιγύπτου προς τη φίλη ελληνική κυβέρνηση και τον λαό της Ελλάδας, σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες με τις πυρκαγιές, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου, Σάμεχ Σούκρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, στον οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του στο να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί με τις φωτιές που ξέσπασαν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για τον έλεγχο της κατάστασης θα στεφθούν από επιτυχία το συντομότερο δυνατό.

Όπως ανέφερε τέλος, σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού ΥΠΕΞ, Άχμεντ Χάφεζ, ο επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας, Σάμεχ Σούκρι, επιβεβαίωσε τις ισχυρές και ιστορικές σχέσεις μεταξύ των λαών των δύο χωρών και τη μόνιμη αλληλεγγύη τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια: Ανέγγιχτη παρέμεινε η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ στο πέρασμα της πυρκαγιάς - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Αίρεται η υποχρέωση καραντίνας για όσους επιστρέφουν από τη Γαλλία - Στην «πράσινη λίστα» επτά ευρωπαϊκές χώρες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Αθήνα ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης